A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ВИЇЗНЕ ЗАСІДАННЯ

Дата: 19.05.2023 11:35
Кількість переглядів: 133

18.05.2023 року фахівці Комунальної установи «Путивльський інклюзивно-ресурсний центр» Путивльської міської ради Сумської області відвідали Зінівську гімназію з метою участі у командах психолого-педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами, які здобувають освіту в інклюзивних класах закладу.

         Фахівці ( консультанти) взяли участь у п’яти засіданнях команд супроводу,  на яких було підведено підсумки роботи з дітьми з ООП за рік, здійснено моніторинг виконання індивідуальних програм розвитку п’яти учнів, обговорено динаміку розвитку дітей. Педагогам та батькам надані консультації щодо організації допомоги, навчання та виховання осіб з особливими освітніми потребами.

За заявами батьків та їх безпосередньої участі було проведена комплексна оцінка розвитку двох дітей з метою визначення особливих освітніх потреб, категорій труднощів та рівнів підтримки в освітньому процесі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь