A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ОНЛАЙН ЗАСІДАННЯ

Дата: 31.05.2023 16:09
Кількість переглядів: 202

31 травня 2023 року  у Стрільниківській гімназії  Путивльської міської ради  Сумської області відбулося чергове засідання двох команд супроводу дітей з особливими освітніми потребами. Засідання проходило у форматі Zoom-конференції.

На засіданні були присутні батьки, усі члени команди супроводу  та фахівці Комунальної установи «Путивльський інклюзивно-ресурсний центр» Путивльської міської ради Сумської області Ольга СМІЛИК та Олена МОВЛЯНОВА .

Під час засідання обговорили  виконання Індивідуальних програм розвитку дітей з ООП, досягнення учнів та труднощі,  з якими діти зіткнулись протягом навчального року.

Кожен член команди супроводу розповів про роботу з дітьми у 2022-2023 навчальному році. Педагоги зазначили, що у дітей спостерігається позитивна динаміка у освітній діяльності. Також  батьки та вчителі зауважили, що заняття онлайн дітям даються важче, ніж  під час очного навчання.

 Фахівці КУ «Путивльський ІРЦ» це раз зупинилась на оформленні ІПР, протоколів засідань команд супроводу  та надали рекомендації щодо роботи в автоматизованій системі.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь