A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

РОБОЧА ЗУСТРІЧ

Дата: 04.05.2023 14:52
Кількість переглядів: 163

03 травня 2023 року  на базі  Путивльського ліцею № 2 ім. Г.Я. Базими  відбулася зустріч фахівців Комунальної установи «Путивльський інклюзивно-ресурсний центр» Путивльської міської ради Сумської області з педагогами,  які працюють з дітьми з особливими освітніми потребами. У заході узяли участь 23 педагоги, а саме: заступники директора, відповідальні за інклюзивне навчання, асистенти вчителів, учителі інклюзивних класів.

Фахівець (логопед)  СМІЛИК Ольга ще раз ознайомила присутніх з третім та дванадцятим розділом індивідуальної програми розвитку, яка складається на кожну дитину з особливими освітніми потребами, надала поради щодо проведення моніторингу виконання ІПР, обговорили окремі приклади та можливі недоліки при складанні основного документу -індивідуальної програми розвитку дитини. Також на допомогу педагогам продемонструвала один з варіантів структури психолого-педагогічної характеристики, яка складається на дитину з особливими освітніми потребами, батьки якої звертаються до ІРЦ..

 ГРИГОР’ЄВА Олена, фахівець (дефектолог) надала приклади адаптації та модифікації змісту освіти для дітей з особливими освітніми потребами. Акцентувала увагу на четвертому розділі індивідуальної програми розвитку. Обговорили потребу в модифікації, в індивідуальному навчальному плані та інше.

Директор Комунальної установи «Путивльський інклюзивно-ресурсний центр» Путивльської міської ради Сумської області Тамара КИЗЕНКО завершила зустріч презентацією з актуальних питань інклюзивної освіти, надала поради щодо організації підсумкових засідань команд супроводу, підготовки матеріалів для надання батькам, торкнулась питання оцінювання дітей з ООП. Відповіла на питання, подякувала педагогам, які серцем бачать дитину, її потреби та  надають їй психолого-педагогічні послуги.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь