A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ДІТЕЙ ВИЛУЧИЛИ З СІМ'Ї ЧЕРЕЗ ЖАХЛИВІ УМОВИ ПРОЖИВАННЯ

Дата: 20.04.2023 13:02
Кількість переглядів: 322

Співробітники сектору ювенальної превенції спільно зі Службою у справах дітей міської ради вилучили трьох дітей віком 4, 6 та 8 років з родини К., де санітарно-гігієнічні умови проживання загрожували їхньому життю та здоров’ю.

У будинку, де проживала родина, був безлад, бруд та антисанітарія, житлові кімнати захаращенні сміттям та мотлохом, у помешканні відчувався різкий неприємний запах, діти постійно брудні, дитячі речі та постільна білизна в занедбаному стані, а в наймолодшої дитини взагалі відсутній одяг.

Ця родина перебуває на обліку служби у справах дітей виконавчого комітету Путивльської міської ради з 2021 року.

Фахівці соціальної служби, вчителі та поліцейські регулярно намагалися спрямувати безвідповідальних батьків: різними засобами закликали їх до совісті та порядності.

Були адміністративні протоколи, але все марно, бо батьки взагалі вирішили не впускати до помешкання нікого та не відповідати на телефонні дзвінки.

З огляду на це, виконавчий комітет Путивльської міської ради прийняв рішення про примусове вилучення дітей з даної сім'ї.

Спочатку їх доставили до міської лікарні, де провели обстеження стану їхнього здоров'я, надали необхідну медичну допомогу, викупали, нагодували та вбрали в чистий одяг.

Наразі діти доставлені до Центру соціально-психологічної реабілітації, де перебуватимуть до того часу, поки їхні батьки не усунуть причини, що перешкоджають неналежному вихованню дітей.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь