A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Відділ культури, молоді, спорту та інформаційної політики

ВОНИ ЗМІНИЛИ ІСТОРІЮ КРАЇНИ

Сьогодні вся Україна відзначає День Героїв Небесної Сотні . Цього дня ми вшановуємо пам’ять про тих громадян, завдяки яким змінено перебіг історії нашої держави. Більшість із них віддали своє життя під час подій Революції Гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), інші загинули пізніше – у березні та квітні 2014 року, захищаючи ідеали демократії, обстоюючи права та свободи людини, європейське майбутнє України. Серед них і наш  земляк , сумчанин Олексій Братушка.

13:25:09 20.02.2023

АВТІВКА НА ФРОНТ ДЛЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ-ПУТИВЛЯН. МИ ЦЕ ЗРОБИЛИ

Сьогодні Путивльський міський голова Костянтин ГАВРИЛЬЧУК разом з Благодійною організацією «Міжнародний благодійний фонд «ПОТУЖНИЙ ТИЛ» передали автівку бійцю-путивлянину для виконання бойових завдань, а також використання її на першій лінії фронту для надання медичної допомоги.

13:18:20 20.02.2023

НАЙКРАЩИЙ ДАРУНОК — КНИГА

Дарування книг бібліотеці — це давня форма доброчинності та надійне джерело поповнення бібліотечного фонду, це безкорисна щедрість і добра воля дарувальника. Приємно, що  серед подарованих книг є книги  письменників нашої Путивльщини.

14:09:56 17.02.2023

16 ЛЮТОГО УКРАЇНА ВІДЗНАЧАЄ ДЕНЬ ЄДНАННЯ. ЦЕ НОВЕ ДЛЯ НАС СВЯТО

         День єднання України оголошено днем, коли всі українці мають пригадати, що разом ми – сила, ми маємо бути сильними і стійкими; що наша країна – Україна, наша рідна Батьківщина, якою ми можемо пишатися і яку варто захищати.  Ми – українці – волелюбний народ!

15:45:32 16.02.2023

ПРОДОВЖУЄМО ЗБІР

Благодійна організація «Міжнародний благодійний фонд «ПОТУЖНИЙ ТИЛ» висловлює найщиріші слова вдячності всім, хто доєднався до великого збору на автівку для військовослужбовців-путивлян. Збір на автомобіль закрито.

13:07:07 16.02.2023

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН

З метою надання допомоги й захисту прав військовослужбовців і членів їх сімей, громадська організація «Держава і право»  розробила відповідний алгоритм дій для отримання компенсацій, інформація за посиланням:

11:49:57 16.02.2023

16 ЛЮТОГО ВИПОВНЮЄТЬСЯ 210 РОКІВ З ДНЯ НАРОДЖЕННЯ СЕМЕНА СТЕПАНОВИЧА ГУЛАКА-АРТЕМОВСЬКОГО, УКРАЇНСЬКОГО ОПЕРНОГО СПІВАКА, КОМПОЗИТОРА, АКТОРА, ДРАМАТУРГА

Понад чверть віку чарівний голос співака звучав на оперних сценах багатьох країн, виконавши понад 50 партій, переважно в операх італійських композиторів.  Як композитор, Гулак-Артемовський вперше заявив про себе в 1851 році, коли створив музику до водевіля «Картини степового життя циган» та вокально-хореографічний дивертисмент «Українське весілля».

10:35:31 16.02.2023

15 ЛЮТОГО – ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ

З кожним роком все далі і далі історія віддаляє нас від вогняних років афганської війни – однієї із трагічних сторінок історії нашого народу.Її ніхто не оголошував, але вона забрала життя українців і залишила по собі невиліковні рани в  тисячах українських родин. Але час не підвладний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності і вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів і дочок України, долею одягнених у солдатські шинелі.

14:20:20 15.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь