ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Відділ культури, молоді, спорту та інформаційної політики

ГЕРОЇ КОСМОСУ

12 квітня – Всесвітній день авіації і космонавтики (Міжнародний день польоту людини в космос), в  Україні – «День працівників ракетно-космічної галузі України». У цей день,  12 квітня 1961, року Юрій Гагарін вперше в світі здійснив   орбітальний обліт планети Земля. Він стартував з космодрому “Байконур” на кораблі “Восток-1” і пробув у космосі  108 хвилин. Яскраві успіхи космонавтики - закономірний результат самовідданої праці багатьох тисяч людей, десятків трудових колективів, які роблять все від них залежне в ім’я прогресу космічної галузі.

15:25:09 12.04.2021

ГЕНОЦИД ПРОТИ ЛЮДСТВА

11 квітня в усьому світі відзначають пам’ятну дату — Міжнародний день визволення в’язнів нацистських концтаборів. Вона встановлена  згідно з рішенням Генеральної Асамблеї ООН в пам’ять про інтернаціональне повстання в’язнів найбільшого концентраційного табору – Бухенвальд. Саме цього дня 76 років тому останній в’язень вийшов з його воріт.

14:47:31 09.04.2021

ПРО ВИКОРИСТАННЯ КАРТОГРАФІЧНИХ РЕСУРСІВ

Згідно наданої інформації Сумської обласної державної адміністрації повідомляємо, що новостворені органи місцевого самоврядування на виконання вимог чинного законодавства та рекомендацій Міністерства розвитку громад на території України започаткували функціонування власних офіційних ресурсів у мережі Інтернет. Зокрема, одним із розділів сайтів є вкладка «Мапа громади», що містить загальну інформацію про кількість населених пунктів у громаді, чисельність мешканців, контактні дані  адміністративних установ, а також картографічне зображення територіальної одиниці.

11:45:24 08.04.2021

«ІГОР СЕЙ, СЛАВЕН КНЯЗЬ...»

2 квітня виповнюється 870 років від дня народження головного героя величної пам`ятки культури Київської Русі «Слово о полку Ігоревім» – князя Ігоря Святославича.   Князь Ігор Святославич був талановитим полководцем і безстрашним воїном і цілком реальною людиною який зробив  свій внесок у історію України-Русі,  а безсмертним став його образ завдяки  авторові «Слова о полку Ігоревім». 

09:08:59 02.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь