ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ВІТАННЯ, ЗВЕРНЕННЯ

СВЯТО МОЛЧЕНСЬКОЇ ІКОНИ БОЖОЇ МАТЕРІ

7 травня Молченська жіноча обитель урочисто відзначає свято чудотворної Молченської ікони Божої Матері, яка за віруваннями є хранителькою путивльської землі. Її непроста історія доноситься до вірян через віки і вважається, що молитва до неї приносить зцілення, допомогу та підтримку.

09:29:48 07.05.2021

35-І РОКОВИНИ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

26 квітня 1986 року вибухнув четвертий енергоблок Чорнобильської атомної електростанції. Радіоактивна хмара накрила не тільки Україну, Білорусь і Росію, але також Східну і Північну Європу. Наслідки аварії ліквідували пожежні, солдати-строковики і добровольці без якого-небудь захисту від радіації, про яку тоді ліквідатори навіть і не підозрювали. Точна кількість постраждалих від трагедії невідома й досі.

11:30:35 26.04.2021

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ПУТИВЛЬСЬКОГО РАЙОННОГО ТЕРИТОРІАЛЬНОГО ЦЕНТРУ КОМПЛЕКТУВАННЯ ТА СОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ

Зараз на вас покладена непроста місія відбору та комплектування Збройних Сил України, соціальної підтримки наших воїнів-захисників, чий обов’язок оберігати спокій країни, захищати недоторканність та територіальну цілісність рідної держави.

15:41:47 08.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь