A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПІСЛЯ ВІЙНИ НАТО МАЄ БУТИ ГОТОВИМ ДО СТРИМУВАННЯ АГРЕСІЇ ПРОТИ УКРАЇНИ – СТОЛТЕНБЕРГ

Дата: 04.04.2023 15:48
Кількість переглядів: 470

НАТО допомагатиме Україні, зокрема у реалізації мирного плану Президента України Володимира Зеленського, який відкриває шлях до стійкого та справедливого миру.

Про це заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг на пресконференції в Брюсселі напередодні зустрічі міністрів закордонних справ Альянсу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Міністри закордонних справ НАТО зустрічаються у важливий момент для нашої безпеки. Завтра ми проведемо Комісію НАТО-Україна за участю міністра закордонних справ Кулеби, щоб відповісти на агресивну війну росії та обговорити нашу підтримку для Києва. Ми не знаємо, коли ця війна завершиться. Але коли це відбудеться, ми маємо бути готові до запровадження заходів, які дозволять Україні стримати подальшу агресію. Історія не повинна повторитися», – наголосив керівник Альянсу.

Він зауважив, що союзники по НАТО не можуть дозволити росії продовжувати підривати європейську безпеку.

«Я вітаю мирний план Президента Зеленського, який відповідає принципам, що є в основі Хартії ООН. Він закладає основу для справедливого та тривалого миру. Але наразі немає жодних ознак, що президент путін готується до миру. Він готується до ще більшої війни. Саме тому ми об’єднані у нашій рішучості дотримуватися обраного курсу та підтримувати Україну так довго, як це буде необхідно», – заявив генеральний секретар НАТО.

Столтенберг нагадав, що військова допомога, яку союзники по Альянсу надали на цей час для України, дорівнює 65 млрд євро. Він привітав той факт, що сучасні бойові танки та броньовані машини почали прибувати в Україну. На його переконання, це може привнести реальні зміни на лінії фронту.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь