ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Новини

Дата: від до Скинути

ВІДБУЛАСЯ ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ МІСЬКОЇ РАДИ

ВІДБУЛАСЯ ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ МІСЬКОЇ РАДИ

Її необхідність була викликана створенням комунального підприємства «Путивльські міські ресурси». Це питання ініціював Путивльський міський голова Костянтин ГАВРИЛЬЧУК.

11:22 12.11.2021

КОНТРОЛЬ ЗА ДОТРИМАННЯМ ПРОТИЕПІДЕМІЧНИХ ВИМОГ ТА КАРАНТИННИХ ОБМЕЖЕНЬ

КОНТРОЛЬ ЗА ДОТРИМАННЯМ ПРОТИЕПІДЕМІЧНИХ ВИМОГ ТА КАРАНТИННИХ ОБМЕЖЕНЬ

З метою запобігання поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID–19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 Путивльським відділом державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Конотопського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області  здійснюється щоденний контроль за дотриманням протиепідемічних вимог та карантинних обмежень на об’єктах нагляду.

16:20 11.11.2021

ЯКІСТЬ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

ЯКІСТЬ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

Дослідження якості дошкільної освіти в Україні за допомогою міжнародного інструмента ECERS в Україні проводили експерти в Путивльському дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) № 4.

14:00 05.11.2021

ДЯКУЄМО ЗА ПРАЦЮ

ДЯКУЄМО ЗА ПРАЦЮ

Зі словами вдячності за постійну кропітку працю та з вітаннями до Дня соціального працівника звернулися до працівників КУ «Центр надання соціальних послуг» Путивльський міський голова Костянтин ГАВРИЛЬЧУК та заступник Путивльського міського голови Володимир ВОРОНОВ.

13:27 05.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь