ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

СЬОГОДНІ ВІДБУЛАСЯ ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 05.05.2023 15:34
Кількість переглядів: 302

До порядку денного внесено було 40 питань. Усі підтримано депутатами. За минулий та частину цього року проведено 21 засідання сесії.

З початку повномасштабного вторгнення окупанта на нашу землю пленарні засідання часто відбуваються в закритому форматі, так як до розгляду виносяться питання оборонного характеру.

Виділення коштів потребує швидкого реагування, тому міська рада не чекає проведення чергового засідання, а звертається до депутатів для негайного вирішення питань.

«Вдячний кожному депутату, хто у важкий період для всіх знаходить час для розгляду та прийняття важливих для жителів і громади рішень», - зауважив після засідання Путивльський міський голова Костянтин ГАВРИЛЬЧУК.

Основне - це зміни до прийнятого бюджету, до профільних програм. Питання також стосуються соціальної підтримки незахищених верств населення, підтримки родин загиблих захисників держави, родин, постраждалих від вторгнення рф, розробки містобудівної документації, придбання техніки для роботи галузі житлово-комунального господарства.

Спеціалісти виконавчого комітету іноді навіть у стислі строки готують проєкти, так як розуміють, що прийняті депутатами рішення вкрай необхідні для подальшого розвитку.

Спільними зусиллями до перемоги.

Разом ми сила.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь