A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Відділ культури, молоді, спорту та інформаційної політики

ОДА ДЕРЖАВНОСТІ

Кожен народ має свої священні символи, які уособлюють його самобутність і національну єдність. До таких символів, крім Прапора та Герба, належить Гімн. 30 років тому, 15 січня 1992 року Верховна Рада України затвердила Державний Гімн України «Ще не вмерла України ні слава,ні воля…», створення якого бере початок з 1862 року.

11:11:48 14.01.2022

СПІВОЧИЙ МАЙСТЕР-КЛАС «ВІД РІЗДВА ДО МЕЛАНКИ ЗВУЧАТЬ ЩЕДРІВКИ І КОЛЯДКИ»

Український народ має свої, освячені віками, звичаї і традиції, серед яких новорічні та різдвяні – одні з найулюбленіших і найбажаніших як для дітей, так і для дорослих, де щедрівки, колядки, засівалки залишаються кращими святковими піснями.

15:57:17 13.01.2022

КОСМІЧНИЙ ГЕНІЙ

12 січня  виповнюється 115 років від дня народження геніального вченого,  конструктора ракетно-космічної техніки – Сергія Павловича  Корольова. З його іменем пов`язані епохальні події людської цивілізації:  запуск першого штучного супутника Землі та політ першого космонавта планети Земля в космос. До цієї   дати в бібліотеці розгорнута ювілейна книжкова викладка «Сергій Корольов – людина  ВСЕСВІТУ», яка знайомить відвідувачів про життя видатного вченого.  Тож завітайте до  бібліотеки,  щоб дізнатися про  цікаві і важливі факти з біографії, історії інженерної праці в ракетно-космічній галузі українця, який відкрив світові космос.

11:38:13 12.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь