ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

МОЛОДЬ У БІБЛІОТЕЦІ: РЕАЛЬНІСТЬ, ЩО ФОРМУЄ МАЙБУТНЄ

Дата: 12.08.2022 14:45
Кількість переглядів: 163

Цьогоріч уперше відзначаємо День молоді в Україні разом з усім світом. До 2022 року свято припадало на останню неділю червня.

За ініціативи молодіжних організацій та рухів відзначення перенесено на дату Міжнародного дня молоді – 12 серпня. Так українська молодь продемонструвала прагнення інтегруватися в європейську спільноту, утвердити цінності демократії та свободи.

Це прагнення було підтримане Указом Президента України від  28 липня 2021 року № 333 «Про День молоді». Це свято творчості та натхнення, енергії й запалу, пізнання й самоствердження, любові й романтики.

Наша бібліотека об`єднує молодь, підтримує їх творчі ініціативи. Саме  вони є учасниками цікавих і креативних бібліотечних  заходів і свят. Для багатьох  із  них бібліотека є   улюбленим місцем зустрічей, де створені комфортні умови для спілкування та  занять. Для студентської та учнівської молоді  наші фонди поповнилися новою літературою від Українського інституту книги, які задовольняють потреби такої категорії відвідувачів.

Сьогодні саме на молодь покладаються надії, з ними пов'язане майбутнє всієї нашої країни й майбутнє кожного з нас. Тому побажання сьогодні такі: терпіння й сміливості в  усіх вчинках. Щоб дух ваш був сильний і щоб втілювалися в життя всі заповітні мрії.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь