A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Відділ культури, молоді, спорту та інформаційної політики

ДО ДНЯ ЄДНАННЯ

Згідно з Указом Президента України від 14 лютого 2022 року «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства» 16 лютого оголошено Днем єднання!

16:50:32 15.02.2022

ПРИВІТАННЯ

Вітаємо начальника відділу культури, молоді, спорту та інформаційної політики виконавчого комітету Путивльської міської ради  Світлану Миколаївну Давидову, учасницю бойових дій в   Афганістані,  з нагоди  33-ї річниці виводу контингенту інтернаціональних  військ з Афганістану  та Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Щиро бажаємо міцного здоров’я, достатку та  злагоди в родині, успіхів  та наснаги у  Вашій нелегкій праці, щастя, добра і миру на довгі літа!

14:43:06 15.02.2022

ЩОРОКУ, 15 ЛЮТОГО, В УКРАЇНІ ВІДЗНАЧАЮТЬ ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ

Ця пам’ятна дата приурочена до дня виведення  військ з Афганістану. Після Другої світової війни українські військові брали участь у 24 локальних війнах і збройних конфліктах на території 16  іноземних держав. 33 роки тому останній радянський солдат покинув далеку землю Афганістану. Війна у чужій країні, яка тривала майже десять років, залишила гіркий слід у долях тисяч наших співвітчизників. Участь у ній взяли  близько 160 тисяч українських військовослужбовців, 3360 з яких загинули, 72 зникли безвісти, близько 4000 отримали інвалідність. У числі тих, хто не повернувся  з афганської війни є імена і наших земляків — Сергія Мироненка та Миколи Перфільєва.

14:41:08 15.02.2022

ЖІНКИ В НАУЦІ

Щороку 11 лютого світ відзначає Міжнародний день жінок і дівчат в науці.  

15:07:22 11.02.2022

БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ «ПОДАРУЙ БІБЛІОТЕЦІ КНИГУ»

Уже не перший рік наша бібліотека проводить благодійну акцію «ПОДАРУЙ БІБЛІОТЕЦІ КНИГУ!». У кожного з нас удома є книги, які ми вже прочитали і можемо поділитися ними з іншими людьми, які захоплюються читанням. Подаровані вами видання стануть відчутним джерелом поповнення бібліотечного фонду. Ми вдячні тим читачам, які вже подарували бібліотеці свої книги і будемо вдячні всім, хто візьме участь у цій акції.

11:37:00 09.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь