A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Центр зайнятості інформує

СОЦІОЛОГІЧНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ВІД СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ ПОКЛИКАНЕ ОПТИМІЗУВАТИ РИНОК ПРАЦІ СУМЩИНИ

Обласна служба зайнятості Сумщини започаткувала соціологічне дослідження серед роботодавців області в царині кваліфікаційних вимог до працівника, структури підготовки робітничих кадрів, співпраці із закладами освіти.

13:00:54 27.07.2021

ТРИВАЄ АНКЕТУВАННЯ РОБОТОДАВЦІВ СУМЩИНИ

У 2020 році в Україні розпочала роботу програма європейської допомоги «EU4Skills: кращі навички для сучасної України», яка спрямована на розвиток професійно-технічної освіти.

14:43:02 22.07.2021

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ СУМЩИНИ: СПІВПРАЦЯ З РОБОТОДАВЦЯМИ - ГАРАНТ СТАБІЛІЗАЦІЇ РИНКУ ПРАЦІ

Цьогорічного липня кількість вакансій, заявлених роботодавцями до Сумської обласної служби зайнятості, становила 1,7 тис., що на 18% більше, ніж на відповідну дату минулого року.

13:37:23 19.07.2021

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ СУМЩИНИ: ЯКІСТЬ НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ – ПОНАД УСЕ

Кілька років поспіль Сумська обласна служба зайнятості практикує, крім традиційних нарад, співбесіди з керівниками Сумського міського, Конотопського міськрайнного центрів зайнятості та філій. Як правило, згідно затвердженого графіка вони тривають 2-3 тижні.

15:50:13 13.07.2021

РОЗПОЧНИ СВІЙ БІЗНЕС З ДОПОМОГОЮ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ СУМЩИНИ

- Щойно надійшла приємна новина: на Сумщині міжнародна організація праці у співпраці з Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні розпочали реалізацію спільного проєкту «Розширення економічних можливостей для жінок як відповідь на кризу COVID-19 в Україні», - говорить директор Сумського обласного центру зайнятості Володимир Підлісний. – Ми із самого початку беззаперечно підтримали пропозицію про впровадження в нашій області Проєкту з подолання соціально-економічних наслідків пандемії COVID-19 серед жінок та їх реінтеграції до ринку праці.

15:14:14 08.07.2021

ДОВЕДЕНО ПРАКТИКОЮ: ЛЕГАЛЬНА ПРАЦЯ СПРИЯЄ РОЗВИТКУ БІЗНЕСУ СУМЩИНИ

         - Маєте власний бізнес? Укладаючи трудові договори з працівниками, ви отримуєте безліч переваг: імідж соціально відповідальної компанії чи підприємця, можливість залучати інвестиції та кращих фахівців, виходити на нові ринки та чесно конкурувати за якістю послуг і ціною, - ділиться думками директор Сумського обласного центру зайнятості Володимир Підлісний. - Нелегальне ж працевлаштування призводить до позбавлення працівника: гарантованого розміру заробітної плати; прав на оплачувану відпустку, на оплату лікарняного; на достроковий вихід на пенсію та інше, тому це питання важливе і актуальне.

14:37:05 08.07.2021

НАВЧАННЯ ПІДТВЕРДИЛО ЕФЕКТИВНІСТЬ СПІВПРАЦІ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ СУМЩИНИ З ОРГАНАМИ ВЛАДИ ТА МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Відбулося чергове дистанційне заняття спеціальної короткострокової програми підвищення кваліфікації «Нормативно-правова база трудових відносин та соціального захисту громадян України» для керівників та спеціалістів структурних підрозділів соціального захисту населення місцевих державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування.

16:13:57 25.06.2021

СТАРОСТИ ОБ'ЄДНАНИХ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД ВЧАТЬСЯ ДИСТАНЦІЙНО

Сумське регіональне відділення Асоціації міст України спільно з Державним навчальним закладом «Сумський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» та Сумським місцевим центром з надання безоплатної вторинної допомоги провели онлайн-навчання для старост об’єднаних територіальних громад.

16:13:30 25.06.2021

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ АКТИВНО СПІВПРАЦЮЄ З РОБОТОДАВЦЯМИ СУМЩИНИ

Як повідомив директор Сумського обласного центру зайнятості Володимир Підлісний, попередні підсумки роботи за перше півріччя нинішнього року дають підстави твердити, що ринок праці нашої області поступово виходить з нокауту, який завдала пандемія короновірусу.

15:26:52 16.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь