A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Центр зайнятості інформує

ПІДТРИМКА МАЛОЗАБЕЗПЕЧЕНИХ СІМЕЙ У ЗАПОЧАТКУВАННІ ВЛАСНОЇ СПРАВИ

За словами директора Сумського обласного центру зайнятості Володимира Підлісного, торік за сприяння служби зайнятості професійне навчання пройшли майже 3 тисячі безробітних, з яких 40 – за дуальною формою. Про ефективність такого підходу свідчить показник працевлаштування, який становить 98,3 відсотка – найвищий серед обласних служб України.

14:35:58 11.02.2022

РОБОТОДАВЦІ СУМЩИНИ ОТРИМУЮТЬ КОМПЕНСАЦІЇ ЗА СТВОРЕННЯ НОВИХ РОБОЧИХ МІСЦЬ

За словами директора Сумського обласного центру зайнятості Володимира Підлісного, стимулювання роботодавців щодо створення нових робочих місць та працевлаштування безробітних – один із видів послуг, які служба зайнятості надає підприємствам. На нові робочі місця з компенсацією єдиного соціального внеску торік на Сумщині працевлаштовані 154 безробітних, нинішнього -  вже 8. Цього року буде щонайменше 200 чоловік.

14:35:21 11.02.2022

ТУРИЗМ СТВОРЮЄ РОБОЧІ МІСЦЯ

Як свідчить світова практика, доходи від туризму за умови ефективного використання рекреаційного потенціалу регіону, можуть стати основним джерелом наповнення бюджету територій, підвищити рівень зайнятості населення та забезпечити зростання його доходів. В умовам систематичних обмежувальних міграційних заходів, які приймаються урядами різних країн у зв’язку з пандемією підвищуються можливості для розвитку внутрішнього туризму. З кінця 2021 року на Сумщині реалізується проєкт, спрямований на розвиток зеленого та крафтового туризму в межах «Туристичного трикутника Сумщини». Проєкт спрямований сприяти створенню робочих місць для вразливих груп населення, підвищенню їх підприємницької ініціативи.

14:33:01 11.02.2022

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ СУМЩИНИ ОПІКУЄТЬСЯ ВЧОРАШНІМИ ВОЇНАМИ

Як повідомив директор Сумського обласного центру зайнятості Володимир Підлісний, демобілізовані військовослужбовці і в тому числі учасники АТО, повсякденно перебувають під контролем і опікою фахівців служби. За ними закріплені особисті консультанти, які роблять кваліфікований супровід своїх підопічних у пошуках роботи.

14:28:36 11.02.2022

РОБОТОДАВЕЦЬ СУМЩИНИ СТАВ ЩЕДРІШИМ

Останнім часом Сумська обласна служба зайнятості, як повідомив директор Володимир Підлісний, активно співпрацює з об’єднаними територіальними громадами регіону. Фахівці центрів зайнятості та філій систематично виїжджають в ТГ з метою презентації послуг служби зайнятості та надання консультацій місцевому населенню. У кожній громаді створені виїзні робочі місця для прийому громадян з погодженими графіками надання послуг службою зайнятості.

13:25:06 28.01.2022

ІНОЗЕМЦІ МАЮТЬ МОЖЛИВІСТЬ ПРАЦЮВАТИ НА СУМЩИНІ

За інформацією директора Сумського обласного центру зайнятості Володимира Підлісного, торік видано 32 дозволи на застосування праці іноземців та осіб без громадянства, продовжено дію 11 дозволів.

10:15:41 24.01.2022

ДО УВАГИ СУБ’ЄКТІВ МІКРОПІДПРИЄМНИЦТВА ТА МАЛОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА!

Якщо ви офіційно зареєстровані юридичні особи або фізичні-особи-підприємці, суб’єкти малого підприємництва, у тому числі мікропідприємництва, та середнього підприємництва, річний дохід яких від будь-якої діяльності не перевищує суму, еквівалентну 10, 2 та 20 млн. євро, визначену за офіційним валютним курсом НБУ, то ви маєте можливість отримати кредит в рамках Державної програми під ставку від 0% річних або здійснити рефінансування діючої заборгованості під 3% річних! Про умови кредитування можна дізнатись за посиланням https://sme.gov.ua/579start/.

10:12:56 24.01.2022

ЦЕ ШАНС ДЛЯ ТИХ, ХТО МАЄ ІДЕЇ

Команда СНАУ інформувала жителів Путивльської громади щодо можливості розвитку власної справи у сфері крафтового та зеленого туризму.

09:35:52 21.01.2022

В ОГОЛОШЕННІ ПРО ВАКАНСІЮ ВКАЗУЄШ СТАТЬ, РАСУ ЧИ ВІК – ОТРИМАЙ ШТРАФ

З 8 січня цього року, як повідомив директор Сумського обласного центру зайнятості Володимир Підлісний, роботодавці отримають штраф за вимоги в описі вакансії щодо бажаної статі, віку, релігії, раси, кольору шкіри тощо. Ці зміни внесені до Закону «Про рекламу», аби протидіяти дискримінації.

16:16:46 20.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь