A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Центр зайнятості інформує

КОРИСТУЙТЕСЯ ПОСЛУГАМИ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ ОНЛАЙН

- Сумська служба зайнятості сьогодні – це сервісна установа сучасного формату, у якій можна отримувати послуги онлайн, що дозволяє максимально скоротити витрати часу на виконання формальних процедур, - говорить директор обласного центру зайнятості Володимир Підлісний. - У вільному доступі на порталі держслужби зайнятості  https://dcz.gov.ua/- найбільша база вакансій України, електронна черга для безробітних, електроні кабінети для роботодавців та шукачів роботи, платформа з профорієнтації та розвитку кар’єри, освітній портал. Аби скористатися ними, достатньо мати комп’ютер, підключений до Інтернету, або необхідні додатки у своєму гаджеті. А тепер про все це більш детально…

15:46:44 21.10.2021

СУМСЬКА ОБЛАСНА СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ: КАДРОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ

Традиційно, обласна служба зайнятості заздалегідь розпочинає підготовку до опалювального сезону, надаючи послуги з навчання і перевірки знань операторів котельні та машиністів (кочегарів).

10:38:20 21.10.2021

У ЗАСІДАННІ КРУГЛОГО СТОЛУ ПРЕДСТАВНИЦТВО ФОНДУ ІМ. ФРІДРІХА ЕБЕРТА В УКРАЇНІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ ФАХІВЦІ СУМСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ

7 жовтня 2021 року у Конгрес-центрі Сумського державного університету відбулося засідання круглого столу в межах проєкту «Україна 4.0. Форсайт-дослідження соціально-економічних змін ринку праці та прогнозування професійних кваліфікацій з цифровими навичками».

13:49:22 07.10.2021

СУМСЬКА ОБЛАСНА СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ СВОЄЧАСНО І ОПЕРАТИВНО РЕАГУЄ НА ВИКЛИКИ ЧАСУ, ЗАДОВОЛЬНЯЮЧИ ЗАПИТИ РОБОТОДАВЦІВ

6 жовтня 2021 року заступник голови Сумської обласної державної адміністрації Вікторія Медвідь ознайомилася з роботою обласної служби зайнятості.

15:34:42 06.10.2021

РОБОТОДАВЦІ СУМЩИНИ ОТРИМАЮТЬ 3 МЛН ГРН ДОПОМОГИ

За інформацією директора Сумського обласного центру зайнятості Володимира Підлісного, заходи, які свого часу здійснив Кабінет Міністрів України щодо фінансової підтримки суб’єктів господарювання в період пандемії, врятували економіку області від небажаних наслідків.

10:44:56 28.09.2021

БЕЗКОШТОВНИЙ ОНЛАЙН ТРЕНІНГ ДЛЯ ПІДПРИЄМНИЦЬ СУМЩИНИ

З 25 по 27 жовтня поточного року (з 14.00 до 18.00)  в онлайн форматі (через Zoom) відбудеться безкоштовний триденний онлайн тренінг для жінок-підприємниць, представниць мікро-, малого та середнього бізнесу, які проживають на території Сумської області. Навчальна програма ініційована Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні спільно з Міжнародною організацією праці (МОП), які  впроваджують на Сумщині  спільний пілотний проєкт “Розширення економічних можливостей жінок як відповідь на кризу COVID-19 в Україні” й спрямована на подолання наслідків, пов’язаних із пандемією COVID-19 у ринковому середовищі.

11:46:48 27.09.2021

ШАНОВНІ ЖІНКИ – ПІДПРИЄМНИЦІ

В межах спільного проєкту Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) та Міжнародної організації праці (МОП) «Розширення економічних можливостей для жінок як відповідь на кризу COVID-19 в Україні» оголошується набір на безкоштовний онлайн тренінг для жінок-підприємниць, представниць мікро-, малого та середнього бізнесу (МСБ) в Сумській області.

12:56:17 23.09.2021

НАРАДА – НЕ ЛИШЕ МАЙДАНЧИК ДЛЯ ЗВІТІВ, А Й МІСЦЕ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ РІШЕНЬ ДЛЯ ВИКОНАННЯ НАГАЛЬНИХ ЗАВДАНЬ

16 вересня  2021 року під головуванням директора Сумського обласного центру зайнятості Володимира Підлісного відбулася селекторна нарада директорів Сумського центру професійно-технічної освіти ДСЗ, Сумського міського, Конотопського міськрайонного центрів зайнятості та філій Сумського обласного центру зайнятості.

09:35:31 17.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь