A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

РОЗВИТОК МАЛОГО ТА СЕРЕДНЬОГО БІЗНЕСУ – СФЕРА ВПЛИВУ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ СУМЩИНИ

Дата: 17.12.2021 11:02
Кількість переглядів: 602

16 грудня цього року заступник голови облдержадміністрації Андрій Бірюков відвідав навчальне відділення Державного навчального закладу «Сумський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості» в с. Хоружівка Недригайлівського району та Недригайлівську філію Сумського обласного центру зайнятості.

Директор Сумського обласного центру зайнятості Володимир Підлісний та директор Сумського центру професійно-технічної освіти Михайло Гузь детально ознайомили посадовця з навчальним закладом, його матеріально-технічною базою, прогресивними формами навчання, які практикуються тут, директор філії Алла Ломонос розповіла при ринок праці Недригайлівщини, зупинилася на нових методах обслуговування безробітних та роботодавців.

З метою поглиблення децентралізації в Україні, розширення можливостей місцевих громад, підвищення ефективності та результативності роботи громади та надання методичних і консультативних рекомендацій фахівцями різних сфер діяльності громади на базі навчального відділення Державного навчального закладу «Сумський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» створений і діє єдиний в Україні Центр сприяння розвитку об`єднаних територіальних громад Державної служби зайнятості у Сумській області.

За словами А. Бірюкова, він приємно вражений відвідинами об’єктів інфраструктури служби зайнятості, їх змістовним та тематичним наповненням.

- Це готові майданчики. На їх базі слід регулярно організовувати і проводити тренінги, семінари, вебінари, круглі столи, інші навчальні, освітні, інформаційні та консультаційні заходи для представників малого та середнього підприємництва, надання підприємцям активної та всебічної інформації щодо успішного започаткування власної справи, ефективного ведення бізнесу та можливостей для його розвитку, - говорить А. Бірюков. – Водночас, цей навчальний заклад є унікальним майданчиком для підготовки та перепідготовки робітничих та управлінських кадрів для сфери малого та середнього бізнесу. Словом, служба зайнятості Сумщини має напрацювання, які мають бути задіяні і спрямовані на розвиток економіки області.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь