A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Центр зайнятості інформує

ВОЛОДИМИР ПІДЛІСНИЙ: «ЖОДЕН ВИВІЛЬНЕНИЙ ПРАЦІВНИК РДА НЕ ЗАЛИШИТЬСЯ БЕЗ УВАГИ ТА ДОПОМОГИ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ»

На Сумщині у зв’язку із процесами децентралізації відбувається масове вивільнення працівників районних державних адміністрацій. На сьогодні обласну службу зайнятості поінформовано про скорочення 350 працівників.

10:37:40 15.02.2021

В.ПІДЛІСНИЙ: «В АРСЕНАЛІ ОБЛАСНОЇСЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ ЧИМАЛО ВАЖЕЛІВ, ЯКІ СПРИЯЮТЬ ПОШУКУ РОБОТИ ТИМ, ХТО ЇЇ ПОТРЕБУЄ»

Днями на базі Сумського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості відбувся випуск слухачів з професії «Електрогазозварник».

10:38:07 11.02.2021

ДОЛЯМИ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ НА СУМЩИНІ ОПІКУЄТЬСЯ СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ

«Працевлаштування внутрішньо переміщених осіб – одне з пріоритетних завдань служби зайнятості, бо можливість працевлаштуватися і заробляти собі на життя – один із факторів для повноцінної інтеграції переселенців до нових громад. Якщо на початку конфлікту люди шукали переважно тимчасову роботу, нині ж ідеться про необхідність тривалого працевлаштування і тут чи не найактуальнішою проблемою є дисбаланс між заявленими роботодавцями вакансіями та спеціальностями, які мають внутрішньо переміщені особи», - прокоментував ситуацію директор обласного центру зайнятості Володимир Підлісний.

11:05:23 08.02.2021

ДО УВАГИ РОБОТОДАВЦІВ СУМЩИНИ

- Зважаючи на численні телефонні дзвінки та письмові запити, вважаю не зайвим буде нагадати,  що до 1 лютого  цього року юридичні особи з чисельністю штатних працівників від 8-ми  чоловік мають подати Інформацію про зайнятість і працевлаштування громадян, що  мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню за 2020 рік, - говорить директор Сумського обласного центру зайнятості Володимир Підлісний. 

14:53:43 28.01.2021

ЧИ ПЕРЕДБАЧЕНІ ЗАКОНОДАВСТВОМ ДОДАТКОВІ ГАРАНТІЇ ДЛЯ ПЕВНИХ КАТЕГОРІЙ ВИВІЛЬНЮВАНИХ ПРАЦІВНИКІВ?

Під час реорганізації підприємства, установи чи організації роботодавці мають враховувати норми законодавства про працю, що надають окремим категоріям працівників переважне право залишитися на роботі, а деякі категорії працівників взагалі убезпечені від вивільнення, крім випадків ліквідації підприємства, установи чи організації.

14:49:15 28.01.2021

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ СУМЩИНИ НА ВАРТІ ЛЕГАЛІЗАЦІЇ ТРУДОВИХ ВІДНОСИН

В рамках проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи стосовно легалізації трудових відносин директор Сумського обласного центру зайнятості Володимир Підлісний вкотре звертається до роботодавців та найманих працівників із засторогою щодо ризиків, викликаних порушенням норм трудового законодавства.

14:48:11 28.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь