A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Центр зайнятості інформує

ДО УВАГИ СУБ’ЄКТІВ МІКРОПІДПРИЄМНИЦТВА ТА МАЛОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА!

Якщо ви офіційно зареєстровані юридичні особи або фізичні-особи-підприємці, суб’єкти малого підприємництва, у тому числі мікропідприємництва, та середнього підприємництва, річний дохід яких від будь-якої діяльності не перевищує суму, еквівалентну 10, 2 та 20 млн. євро, визначену за офіційним валютним курсом НБУ, то ви маєте можливість отримати кредит в рамках Державної програми під ставку від 0% річних або здійснити рефінансування діючої заборгованості під 3% річних! Про умови кредитування можна дізнатись за посиланням https://sme.gov.ua/579start/.

10:12:56 24.01.2022

ЦЕ ШАНС ДЛЯ ТИХ, ХТО МАЄ ІДЕЇ

Команда СНАУ інформувала жителів Путивльської громади щодо можливості розвитку власної справи у сфері крафтового та зеленого туризму.

09:35:52 21.01.2022

В ОГОЛОШЕННІ ПРО ВАКАНСІЮ ВКАЗУЄШ СТАТЬ, РАСУ ЧИ ВІК – ОТРИМАЙ ШТРАФ

З 8 січня цього року, як повідомив директор Сумського обласного центру зайнятості Володимир Підлісний, роботодавці отримають штраф за вимоги в описі вакансії щодо бажаної статі, віку, релігії, раси, кольору шкіри тощо. Ці зміни внесені до Закону «Про рекламу», аби протидіяти дискримінації.

16:16:46 20.01.2022

ШАНОВНІ РОБОТОДАВЦІ

Звертаємо Вашу увагу, що ст.11 Закону України «Про зайнятість населення» забороняється в оголошеннях (рекламі) про вакансії зазначати обмеження щодо віку кандидатів, пропонувати роботу лише жінкам або лише чоловікам, за винятком специфічної роботи, яка може виконуватися виключно особами певної статі, висувати вимоги, що надають перевагу одній із статей, а також вимагати від осіб, які працевлаштовуються, надання відомостей про особисте життя.

16:26:19 05.01.2022

НАВЧАЙСЯ ТА СТАНЬ ЗАТРЕБУВАНИМ: ЦЬОГОРІЧ 2914 БЕЗРОБІТНИХ СУМЩИНИ ПРОЙШЛИ ПРОФЕСІЙНЕ НАВЧАННЯ

Служба зайнятості Сумщини ввійшла в п’ятірку кращих з організації професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації безробітних громадян в Україні.

15:45:46 04.01.2022

РОЗВИТОК МАЛОГО ТА СЕРЕДНЬОГО БІЗНЕСУ – СФЕРА ВПЛИВУ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ СУМЩИНИ

16 грудня цього року заступник голови облдержадміністрації Андрій Бірюков відвідав навчальне відділення Державного навчального закладу «Сумський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості» в с. Хоружівка Недригайлівського району та Недригайлівську філію Сумського обласного центру зайнятості.

11:02:01 17.12.2021

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ СУМЩИНИ: ПІД ОСОБЛИВОЮ ОПІКОЮ ВЧОРАШНІ ЗАХИСНИКИ УКРАЇНИ

Основне завдання служби зайнятості, як відзначає директор Сумського обласного центру зайнятості Володимир Підлісний, –  якісне надання послуг всім категоріям громадян, які звернулися до служби зайнятості у пошуку роботи. Однак питання зайнятості демобілізованих військовослужбовців, у т.ч. учасників антитерористичної операції, є одним із основних напрямів роботи служби зайнятості.

14:25:05 09.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь