A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Центр зайнятості інформує

ЕЛЕКТРОННІ ДОКУМЕНТИ ВІДТЕПЕР МОЖНА ВИКОРИСТОВУВАТИ В СЛУЖБІ ЗАЙНЯТОСТІ СУМЩИНИ

Як відомо, цифрові документи вже зараз можуть використовувати всі українці. Електронні версії ID-паспорта, довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків та закордонного паспорта доступні в мобільному застосунку Дія.

15:43:34 23.04.2021

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ СУМЩИНИ: ТЕНДЕНЦІЯ КВІТНЯ ОБНАДІЙЛИВА

Ні для кого не секрет, що від браку роботи найбільше потерпають жителі сільської місцевості Сумщини. Тим більш обнадійлива інформація надходить сьогодні з районів, де рівень безробіття серед цієї категорії громадян невпинно скорочується.

13:54:46 20.04.2021

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ СУМЩИНИ АКТИВНИЙ УЧАСНИК НА РИНКУ ОСВІТНІХ ПОСЛУГ

Щороку після випуску студентів навчальних закладів ринок праці поповнюється молодими, дипломованими фахівцями, бо найчастіше обраний фах випускниками шкіл не співпадає з викликами ринку праці.

09:36:50 16.04.2021

НАУКОВЦІ ТА ПРАКТИКИ ОБГОВОРИЛИ ПРОБЛЕМИ ПРАЦЕНАДЛИШКОВИХ ТЕРИТОРІЙ СУМЩИНИ

25 березня у форматі відеоконференцзв’язку директор Сумського обласного центру зайнятості Володимир Підлісний взяв участь і виступив у підсумковому форумі-презентації за результатами досліджень шляхів вдосконалення структури та рівня зайнятості населення праценадлишкових територій Сумської області.

11:44:44 30.03.2021

ЯКІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ Є НАЙБІЛЬШ ЗАТРЕБУВАНИМИ СЬОГОДНІ НА РИНКУ ПРАЦІ СУМЩИНИ?

Незважаючи на суворі карантинні обмеження, які діють в нашій області, роботодавці Сумщини продовжують звертатися до обласної служби зайнятості за допомогою у підборі персоналу. Упродовж січня-березня 2021 року 2000 роботодавців нашого регіону поінформували центри зайнятості про наявність 6,8 тис. вакансій.

11:40:30 30.03.2021

РЕЖИМ РОБОТИ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ СУМЩИНИ ПІД ЧАС «ЧЕРВОНОГО» РІВНЯ ЕПІДЕМІЧНОЇ НЕБЕЗПЕКИ

З введенням на Сумщині обмежень, передбачених «червоним» рівнем епідемічної небезпеки, пов’язаної з пандемією коронавірусної хвороби, центрами зайнятості та філіями обласного центру зайнятості, крім Охтирської міськрайонної філії, де призупинено відвідування зареєстрованими безробітними центру зайнятості з 24 березня по 02 квітня 2021 року, прийом громадян відбувається в звичному режимі, але з певними обмеженнями з урахуванням вимог, викладених у постанові Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (із змінами), а саме:

11:37:43 30.03.2021

«ДАВАЙТЕ ЗРОБИМО НАШІ ГРОМАДИ СИЛЬНІШИМИ!»

Вже більше двох років на базі навчального відділення Центру професійно-технічної освіти у с. Хоружівка Недригайлівського району діє центр сприяння розвитку об’єднаних територіальних громад державної служби зайнятості - Весь цей час ми наповнювали центр змістом, зміцнювали його матеріально-технічну базу, - говорить директор Сумського обласного центру зайнятості Володимир Підлісний. – Із самого початку адміністративно-територіальної реформи робили рішучі кроки щодо розбудови центру розвитку територіальних громад, звертали увагу на вирішення ключових питань: необхідність ресурсного забезпечення та вибудова управлінської вертикалі.

08:26:50 26.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь