A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Відділ культури, молоді, спорту та інформаційної політики

Я ЛЮБЛЮ ЧИТАТИ

У рамках тижня заходів до Міжнародного дня молоді в бібліотеці  оформлена  міні-фотозона «Я люблю читати», де відвідувачі залюбки цікавляться літературою для молоді й про молодь.

13:35:44 11.08.2022

ВІРЮ В ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ

З метою формування позитивного іміджу українських військовослужбовців у рамках проведення інформаційно-просвітницької кампанії щодо підтримки Збройних сил України під гаслом «Вірю в Збройні сили України» в публічній бібліотеці розгорнута книжково-ілюстративна виставка «Вірю в ЗСУ», проводяться інформаційні заходи, організована виставка-продаж робіт народно-ужиткового мистецтва «Краса заради миру».

16:58:38 10.08.2022

МАЛЮНОК ГЕРОЮ УКРАЇНИ

Діти Путивльської бібліотеки для дітей цього року по-особливому відзначають Всесвітній день молоді (12 серпня). Вони приєдналися до конкурсу для дітей та юнацтва  «Малюнок герою України».

16:57:22 10.08.2022

9 СЕРПНЯ - ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ КНИГОЛЮБА

До Всесвітнього  дня книголюба в нашій бібліотеці проведений квест «Мандри у світ книги». Завданнями якого було відповісти на питання вікторини, поставити книги за алфавітом за хвилину, знайти книгу, що заховалась, скласти пазли та заспівати караоке. З завданнями діти впоралися на відмінно! Молодці!

15:20:38 09.08.2022

«ЯК ЦІКАВО ВИВЧАТИ МОВУ!»

         Шановні земляки. Ми знову хочемо вам розповісти про  заняття з поглибленого вивчення української мови, які регулярно проходять  у читальній залі публічної бібліотеки.

15:14:00 09.08.2022

НАРОДНИЙ КАЛЕНДАР «СВЯТО ПОКРОВИТЕЛІВ- ВОЇНІВ І ЛІКАРІВ»

         9 серпня християни східного обряду відзначають свято, присвячене пам'яті Цілителя Пантелеймона. До нього звертаються з молитвами про зцілення, здоров'я, а також просять про позбавлення від різного роду залежностей.          У фондах нашої бібліотеки є література, яка   ознайомить вас з  життям і добрими справами Святого Пантелеймона.

15:05:04 09.08.2022

ІНФОРМАЦІЙНИЙ БІБЛІОДРАЙВ ДЛЯ МОЛОДІ

Публічна бібліотека не лишається осторонь молодіжних справ. Бібліотекарі презентують власні ресурси, які пропагують книги та читання для молоді.

14:20:42 08.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь