A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Держпродспоживслужба інформує

РЕЄСТРАЦІЯ ТВАРИН – ОБОВ’ЯЗОК ВІДПОВІДАЛЬНОГО ВЛАСНИКА

Серед пріоритетних завдань Держпродспоживслужби є забезпечення епізоотичного благополуччя, безпечності харчових продуктів для населення та розширення міжнародних ринків збуту. Дієвим механізмом простежуваності за обігом сільськогосподарських тварин та продукції тваринного походження в Україні є сучасна система ідентифікації тварин, а саме Єдиний державний реєстр тварин, що створений з метою:

10:15:07 26.09.2023

CИМПТОМИ НІТРАТНОЇ ІНТОКСИКАЦІЇ ОРГАНІЗМУ ЛЮДИНИ. РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ЗАПОБІГАННЯ ПОТРАПЛЯННЮ НІТРАТІВ В ОРГАНІЗМ

Нітратно-нітритна інтоксикація людського організму спричиняється здебільшого овочами та питною водою з перевищеними максимально допустимими рівнями нітратів. Інкубаційний період гострого отруєння нітратами водного походження становить 1-1,5 год., харчового походження  4-6 год. після вживання їжі.

10:14:35 25.09.2023

РОБОЧЕ МІСЦЕ ШКОЛЯРА: ЯК ПРАВИЛЬНО ОБЛАШТУВАТИ

На початку навчального року потрібно подбати не тільки про товари для навчання і шкільний одяг, але і про обстановку, в якій доведеться вчитися. Оскільки діти велику кількість часу будуть перебувати вдома, важливо організувати для них окреме місце для навчання. Дитина не повинна виконувати завдання у ліжку чи на кухні. Для цього має бути відведене спеціальне місце з гарним освітленням, зручним столом, стільцем або кріслом. Крім того, дитину не повинно нічого відволікати – іграшки, гаджети або сторонній шум. На що варто зважати, щоби сидіння за підручником чи ноутбуком не завадило здоров’ю? 

16:26:50 05.09.2023

В ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ЗАФІКСОВАНО ВИПАДОК БОТУЛІЗМУ

Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області повідомляє про випадок захворювання на ботулізм у мешканця міста Дніпра, який пов’язаний із вживанням в’яленої риби «Плітка», яка була придбана в магазині «BEER BANK» (м. Дніпро).

13:31:14 24.08.2023

ХОЛЕРА! ЩО ЦЕ ТАКЕ ТА ЯК ВІД НЕЇ ВБЕРЕГТИСЯ.

Холера – це гостре кишкове інфекційне захворювання, яке представляє особливу небезпеку життю і здоров’ю людей з тієї причини, що може нестримно поширюватися, охоплюючи великі групи людей та маючи без належного лікування велику вірогідність розвитку летальних результатів.

11:39:38 14.08.2023

КУПУЄШ ХАРЧІ З РУК – БУДЬ ГОТОВИЙ ДО ВИНИКНЕННЯ ХАРЧОВИХ ОТРУЄНЬ!

Хоча тема стихійної торгівлі вже набила «оскомину» - проблема залишається актуальною, як і всі загрози що вона наче «паровозик» за собою тегне – госрі кишкові інфекції, ботулізм та інші інфекційні захворювання.

15:25:40 08.08.2023

УВАГА! ОТРУЄННЯ ГРИБАМИ!

Щороку по Україні фіксується до 200 випадків отруєння дикорослими грибами. На жаль, нерідко труяться діти.

13:23:09 08.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь