ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ВІТАННЯ, ЗВЕРНЕННЯ

ДЕНЬ ЗАТВЕРДЖЕННЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ

Державний Прапор України є офіційним символом нашої держави. Синьо-жовтий двоколор представляє Україну у різних куточках світу, на всіх континентах планети. Державний Прапор України – це національна святиня, із багатовіковою історією свого існування.

09:12:37 28.01.2024

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОКОСТУ

27 січня 1945 року війська 1-го Українського фронту звільнили один із найбільших нацистських таборів смерті – Аушвіц-Біркенау. Під час Другої світової війни 6 мільйонів євреїв стали жертвами нацистської політики, що передбачала знищення народів і груп, які нацисти вважали загрозою або неповноцінними. Близько 1,5 мільйона з них були з території сучасної України.

08:17:25 27.01.2024

ДЕНЬ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ ЦЬОГОРІЧ ВІДЗНАЧАЄТЬСЯ ПІД ГАСЛОМ «НАША ЄДНІСТЬ – НАША ЗБРОЯ»

Сьогодні 105-та річниця від підписання Акта злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки на Софіївському майдані в Києві, який руйнує твердження російської пропаганди, нібито наші землі об’єднав  кремлівський режим у 1939 році.

08:48:14 22.01.2024

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ТА ВЕТЕРАНИ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ ГАЛУЗІ, ВІТАЮ ВАС З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ – ДНЕМ ЕНЕРГЕТИКА

Попри всі випробування тяжкими буднями військового часу саме ви дбаєте про надійну роботу електромереж і розподіл електричної енергії до оселі кожного споживача, будинку, магазину чи підприємства.

16:04:04 22.12.2023

ВІТАННЯ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ СПІВРОБІТНИКІВ І ВЕТЕРАНІВ ОРГАНІВ ПРОКУРАТУРИ

Сьогодні працівники органів прокуратури в умовах війни виконують надважливу місію захисту цінностей і ідеалів правової держави,  демократичних прав і свобод громадян, гарантованих Конституцією.

14:12:56 01.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь