A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ВІТАННЯ, ЗВЕРНЕННЯ

ВІТАЄМО МУЗЕЙНИХ ПРАЦІВНИКІВ УКРАЇНИ З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ МУЗЕЇВ

Музей є цінним сховищем історичних пам`яток і духовного скарбу, хранителями якого являються музейні працівники – носії духовності, що максимально намагаються підтримувати національну культуру й прищеплювати її майбутнім поколінням.

10:34:13 18.05.2023

У КРАЇНАХ ЄВРОСОЮЗУ ДЕНЬ ЄВРОПИ ЯК СИМВОЛ ЄДНОСТІ ТА МИРУ НА КОНТИНЕНТІ ВІДЗНАЧАЮТЬ 9 ТРАВНЯ

Цю дату затвердили у 1985-му році на саміті Європейської ради в Мілані, оскільки 9-го травня 1950 року міністр закордонних справ Франції Роберт Шуман запропонував створити нову форму організації держав у Європі у вигляді "наднаціональної спільноти". Метою такої спільноти, за словами французького урядовця, було створення механізму попередження воєн, щоб їх не лише "не можна було уявити, а й вони були неможливими". У своїй декларації він наголошував, що економічна співпраця допоможе підвищити стандарти життя та стане першим кроком до об’єднаної Європи.

09:20:50 09.05.2023

СЬОГОДНІ РІЧНИЦЯ, ЯК З НАШОЇ ТЕРИТОРІЇ ПОВНІСТЮ ВИЙШЛИ ОКУПАНТИ

Деокупація півночі держави загалом була забезпечена завдяки багатьом звичайним людям. Це волонтери, «дружинники», підприємці, пекарі, лікарі та багато інших, хто забезпечував оборонців і допомагав людям. Велика вдячність усім.

17:06:17 03.04.2023

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ПІДПРИЄМСТВ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА ТА ПОБУТОВОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ НАСЕЛЕННЯ

Вітаємо вас з професійним святом.У сучасному супільстві комунальні блага стали звичною нормою життя, але для забезпечення їх стабільного функціонування необхідно докладати неабияких зусиль.

08:24:43 19.03.2023

ЩОРОКУ, У ДРУГУ СУБОТУ БЕРЕЗНЯ, В УКРАЇНІ ВІДЗНАЧАЄТЬСЯ ДЕНЬ ЗЕМЛЕВПОРЯДНИКА

Сучасні землевпорядники є фахівцями в галузі державного управління, економіки, екології, права, сільського господарства, територіального планування, геоінформатики, які мають вміти якісно та на високому кваліфікаційному рівні готувати управлінські й проєктні рішення, розробляти документацію із землеустрою.

08:24:21 11.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь