A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ВІТАННЯ, ЗВЕРНЕННЯ

ВІТАЄМО ПРАЦІВНИКІВ ЕНЕРГЕТИКИ ТА ЕЛЕКТРОТЕХНІЧНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ – ДНЕМ ЕНЕРГЕТИКИ

Висловлюємо слова безмежної вдячності та поваги всім працівникам галузі енергетики, адже в надскладний воєнний час, часто ризикуючи власним життям і здоров’ям, вони роблять усе над можливе для того, щоб у  наших домівках було тепло та світло.

08:28:21 22.12.2022

ВІТАЄМО З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ ПРАЦІВНИКІВ ДЕРЖАВНОЇ ВИКОНАВЧОЇ СЛУЖБИ

Організація налагодженої роботи Державної виконавчої служби України невід’ємно пов’язано з утвердженням верховенства закону й права. Її робота координується урядом через Міністерство юстиції України та регламентується низкою законів і підзаконних актів, що дозволяють здійснювати пряму реалізацію державної політики у сфері неухильного виконання рішень судів, інших уповноважених органів і посадових осіб у суворій відповідності з чинними законами української держави.

08:18:37 17.12.2022

ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ АВАРІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС

Указом Президента України № 945 від 10 листопада 2006 року, з метою гідного відзначення мужності, самовідданості і високого професіоналізму учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та на підтримку ініціативи громадських організацій і Міністерства праці  -  14 грудня встановлено Днем  вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

09:15:46 14.12.2022

З ДНЕМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Шановні колеги, депутати Путивльської міської ради всіх скликань, ветерани органів місцевого самоврядування, депутати різних рівнів, що опікувалися та опікуються питаннями Путивльщини, щиро вітаю з Днем місцевого самоврядування в Україні.

08:33:51 07.12.2022

5 ГРУДНЯ – ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ВОЛОНТЕРА

Висловлюю слова вдячності всім волонтерам Путивльщини, особливо тим, які з першого дня війни допомагали, тим, які потім доєдналися до потужного руху підтримки громади. Низький уклін за вашу діяльність.

08:54:35 05.12.2022

СЬОГОДНІ УКРАЇНА ВІДЗНАЧАЄ ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ, ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ ПОДІЙ В ІСТОРІЇ СУЧАСНОЇ УКРАЇНИ, ЩО ЗМІНИЛИ ЖИТТЯ УКРАЇНЦІВ ТА ДЕРЖАВИ

Ми вшануємо патріотизм й мужність наших співвітчизників, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини та громадянина, національних інтересів нашої держави, її європейського вибору.

08:09:39 21.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь