A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Відділ з питань соціального захисту та охорони здоров’я

ОГОЛОШЕНО КОНКУРС З ВІДБОРУ ПСИХОЛОГІВ

Координаційним центром з надання правової допомоги оголошено конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги

13:25:15 14.06.2023

З 1 ЧЕРВНЯ УРЯД ЗАПУСТИВ ПРОГРАМУ МОНЕТИЗАЦІЇ ПОСЛУГИ ДИТЯЧОГО ОЗДОРОВЛЕННЯ ТА ВІДПОЧИНКУ ЗА ПРИНЦИПОМ «ГРОШІ ХОДЯТЬ ЗА ДИТИНОЮ»

Ми змінюємо механізм і систему надання послуги з оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

15:49:28 12.06.2023

ДО УВАГИ ВПО ТА БЕЗРОБІТНИХ, ЯКІ ПЕРЕБУВАЮТЬ НА ОБЛІКУ В ЦЕНТРІ ЗАЙНЯТОСТІ

З 12 червня 2023 року гуманітарний штаб при Путивльській міській раді розпочинає видачу гуманітарної допомоги сім’ям внутрішньо переміщених осіб та безробітним, які перебувають на обліку в центрі зайнятості та не отримують допомогу по безробіттю або отримують допомогу в мінімальному розмірі.

15:18:02 09.06.2023

ПЛАНОВЕ ЗАСІДАННЯ ОПІКУНСЬКОЇ РАДИ

У Путивльській міській раді відбулося засідання опікунської ради, на якому розглядалися вісім заяв жителів громади щодо призначення їх помічниками фізичних осіб.

16:08:12 08.06.2023

ДЕРЖАВНІ ПОСЛУГИ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ — НА ГІДІ

Уже вдруге Україна відзначає Міжнародний день захисту дітей в умовах повномасштабної війни. У час, коли права маленьких українців жорстоко порушуються, як ніколи важливо робити все можливе, щоб наші діти мали повноцінне безпечне дитинство.

13:31:07 01.06.2023

БЕЗОПЛАТНА ПСИХОЛОГІЧНА ДОПОМОГА ВЕТЕРАНАМ ВІЙНИ ТА ЧЛЕНАМ ЇХ СІМЕЙ

Постановою КМУ від 29.11.2022 № 1338 визначається механізм надання безоплатної психологічної допомоги особам, які звільняються або звільнені з військової служби, з числа ветеранів війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, постраждалим учасникам Революції Гідності, членам сімей таких осіб (дружина/чоловік, повнолітні діти і батьки) та членам сімей загиблих (померлих) ветеранів війни і членам сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України.

13:51:19 31.05.2023

ЩОРІЧНО В ОСТАННЮ СЕРЕДУ ТРАВНЯ ВІДЗНАЧАЄТЬСЯ МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ РОЗСІЯНОГО СКЛЕРОЗУ

Розсіяний склероз – автоімунне прогресуюче захворювання, пов’язане з дегенерацією мієліну (захисної плівки нерва), вражає зоровий нерв, головний і спинний мозок. Організм виробляє антитіла на власну нервову систему, що пошкоджує та руйнує мієлін. Цей процес порушує взаємозв’язок між мозком і іншими частинами тіла. Зрештою пошкоджуються й самі нерви, а це незворотний процес, що призводить до порушення основних функцій людини – пересування, координації, чутливості, зору.

08:40:14 31.05.2023

ХТО МОЖЕ ОТРИМАТИ КОШТИ НА ПУТІВКУ?

У рамках пілотного проєкту “гроші ходять за дитиною”, який реалізується Міністерством соціальної політики, кошти на оздоровлення може отримати один з батьків (особа, яка його/її замінює) дитини, яка виховується в малозабезпеченій сім’ї та належить до таких категорій як дитина з інвалідністю (здатна до самообслуговування) або дитина з багатодітної сім’ї.

16:24:35 29.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь