A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Відділ з питань соціального захисту та охорони здоров’я

ЩЕПЛЕННЯ ПОТРІБНІ НЕ ЛИШЕ ДІТЯМ, А Й ДОРОСЛИМ

Щобільше, вагітність вимагає низки щеплень, щоб якомога краще убезпечити як саму вагітну, так і її майбутню дитину від інфекцій. Які щеплення треба робити безпосередньо під час вагітності?

09:03:55 09.08.2023

РОТАВІРУС: ЯК ЗАПОБІГТИ ХВОРОБІ

При випадковому ковтанні брудної води у водоймах можна заразитися різними інфекціями. Найчастіше таке трапляється у дітей, які довго плавають і пірнають. Однією з інфекцій є ротавірус, він передається через фекалії людей, які можуть бути у воді.

09:41:12 08.08.2023

ДО УВАГИ СІМЕЙ З ДІТЬМИ

Гуманітарний штаб Путивльської міської ради 08.08.2023 розпочинає видачу продуктових наборів усім сім'ям з дітьми, які проживають на території громади (у тому числі ВПО).

13:22:28 07.08.2023

КЕРІВНИЦТВО ТА МОТИВАЦІЯ ЧЛЕНІВ ГРОМАДСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ

Навчально-науковий інститут «Каразінська школа бізнесу» Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна розробила серію коротких анімованих відео в рамках проєкту «Розробка цифрових навчальних модулів для членів громадських організацій у соціальній сфері та сфері охорони здоров'я» за підтримки проєкту «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України», що здійснюється Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Уряду Федеративної Республіки Німеччина.

11:15:19 07.08.2023

ВОЛОНТЕРИ – СУМЛІННЯ ТА СЕРЦЕ УКРАЇНИ

Міжнародна асоціація волонтерів, переселенців та біженців України надає інформацію для волонтерської спільноти щодо можливості долучитися до ініціативи «Національний реєстр волонтерів України Міжнародної асоціації волонтерів, переселенців та біженців України». Подати заяву для включення до реєстру волонтерів можна заповнивши анкету за посиланням: http://associationvolunteersukraine.com/2023/07/31/register-of-volunteers «Національний реєстр волонтерів України міжнародної асоціації волонтерів, переселенців та біженців України» буде оприлюднений на сайті міжнародної асоціації волонтерів, переселенців та біженців України http://associationvolunteersukraine.com у вересні цього року та постійно оновлюватиметься.

15:16:19 04.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь