A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Відділ з питань соціального захисту та охорони здоров’я

ДО ВІДОМА ВОЛОНТЕРІВ

Запроваджений Громадською організацією «Міжнародна асоціація волонтерів, переселенців та біженців України» (надалі – Асоціація) «Міжнародний форум волонтерів України» є платформою для комунікації волонтерської спільноти з владою та громадянами.

15:52:38 21.04.2023

ГУМАНІТАРНИЙ ШТАБ ПУТИВЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ НА НАСТУПНОМУ ТИЖНІ З 24 ПО 28 КВІТНЯ ЗАВЕРШУЄ ВИДАЧУ ПРОДУКТОВИХ НАБОРІВ НАСЕЛЕННЮ

24 квітня відбуватиметься видача гуманітарної допомоги жителям вулиць Миколо-Можайська, Благовіщенська, Борисоглібська, Павла Скоропадського (Гагаріна) та провулків Борисоглібський, Березневий (8 Березня), Болотнікова, Павла Скоропадського (Гагаріна).

15:51:11 21.04.2023

ЗБІР ОВОЧІВ

Для забезпечення харчування наших прикордонників, які щоденно перебувають на бойовому чергуванні, просимо допомогти небайдужих жителів громади в зборі овочів. На сьогодні дуже потрібна морква, цибуля.

16:43:16 20.04.2023

ШТАБ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ ОГОЛОШУЄ ЗБІР ОВОЧІВ

Для забезпечення харчування наших прикордонників, які щоденно перебувають на бойовому чергуванні, просимо допомогти небайдужих жителів громади в зборі овочів. На сьогодні дуже потрібна морква, цибуля.

16:46:31 18.04.2023

ГОЛОВА КОНОТОПСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ - НАЧАЛЬНИК КОНОТОПСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ТЕТЯНА СИЗОН ЗДІЙСНИЛА РОБОЧИЙ ВІЗИТ ДО ПУТИВЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ

Очільниця району разом з Путивльським міським головою Костянтином ГАВРИЛЬЧУКОМ відвідала міську лікарню. Було обговорено питання щодо можливості включення Путивльської лікарні до спроможної мережі медичних закладів у якості загальної або прикордонної лікарні.

14:38:17 06.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь