A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Відділ з питань соціального захисту та охорони здоров’я

У СУЧАСНОМУ СВІТІ ЗРОСТАЄ КІЛЬКІСТЬ ЗЛОЧИНІВ, ПОВ’ЯЗАНИХ З ТОРГІВЛЕЮ ЛЮДЬМИ

Ця проблема вимагає комплексного підходу до її розв'язання, що передбачає єдину політику, спрямовану на протидію цьому злочину на центральному та місцевому рівні у співпраці з державними, місцевими і міжнародними організаціями. Тому Урядом була затверджена Державна цільова соціальна програма протидії торгівлі людьми до 2025 року.

13:22:10 26.07.2023

ПРОТИДІЯ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ

У рамках інформаційної кампанії з нагоди відзначення Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми, 26 липня в Конотопській філії Сумського ОЦЗ відбулася зустріч у змішаному форматі (онлайн та офлайн) з провідним спеціалістом управління соціального захисту населення Конотопської районної державної адміністрації Юлією Галян.

11:12:59 26.07.2023

ЯКЩО ВАМ АБО ВАШИМ БЛИЗЬКИМ ЗНАДОБИЛАСЯ МЕДИЧНА ДОПОМОГА - ДОТРИМУЙТЕСЯ ПРАВИЛ ЗВЕРНЕННЯ ДО ЛІКАРЯ

Найперший, до кого варто звернутися у разі поганого самопочуття, – це сімейний лікар, з яким укладена декларація. Саме він проведе первинний огляд і визначить лікування або випише направлення до вузькопрофільного спеціаліста. Також сімейний лікар скеровує на необхідні обстеження та аналізи.

13:22:57 25.07.2023

МІНСОЦПОЛІТИКИ СПІЛЬНО З ПАРТНЕРАМИ РОЗПОЧИНАЮТЬ ІНФОРМАЦІЙНУ КАМПАНІЮ ДО ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ПРОТИДІЇ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ, ЯКИЙ ВІДЗНАЧАТИМЕТЬСЯ 30 ЛИПНЯ

Повномасштабне вторгнення рф в Україну спричинило найбільшу міграційну кризу в Європі з часів Другої світової війни і, як наслідок, посилило загрози та вразливість нашого населення до торгівлі людьми. На сьогодні по допомогу звертаються сотні людей. Серед найвразливіших категорій – діти без супроводу або діти, розлучені з сім’єю, жінки, особи з інвалідністю, особи літнього віку та особи, які раніше вже були постраждалими від торгівлі людьми. Найбільш поширеними формами експлуатації є трудова, сексуальна та втягнення у злочинну діяльність.

10:37:56 25.07.2023

“РІВНИЙ З РІВНИМ”: ДО ПІЛОТНОГО ПРОЄКТУ МІНВЕТЕРАНІВ ІЗ ЗАПРОВАДЖЕННЯ ІНСТИТУТУ ПОМІЧНИКА ВЕТЕРАНА ХОЧУТЬ ДОЛУЧИТИСЯ ЩЕ П’ЯТЬ ОБЛАСТЕЙ

В Україні триває впровадження експериментального проєкту Міністерства у справах ветеранів із започаткування інституту помічника ветерана. Долучитися до “пілоту” виявили бажання ще пʼять областей — Закарпатська, Сумська, Київська, Полтавська та Харківська.

08:59:18 25.07.2023

ЩО РОБИТИ ОНКОПАЦІЄНТАМ, ЯКЩО В ЛІКАРНІ ЗАКІНЧИЛИСЯ ПРЕПАРАТИ, ПРИДБАНІ ДЕРЖАВОЮ?

Лікувальні заклади подають замовлення раз на рік на початку закупівельного циклу, спираючись на кількість своїх пацієнтів. Однак через початок повномасштабної війни багато українців перемістилися до інших куточків країни.

13:45:18 21.07.2023

НАДАННЯ ОКРЕМИХ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ ОСОБАМ ПОХИЛОГО ВІКУ ТА ОСОБАМ З ІНВАЛІДНІСТЮ З ЧИСЛА ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ

Відповідно до цієї постанови учасниками експериментального проекту є Спеціалізований Трускавецький санаторій “Батьківщина” та Спеціалізований Миргородський санаторій “Слава”, які належать до сфери управління Мінсоцполітики, які надаватимуть окремі соціальні послуги особам, які перебувають у складних життєвих обставинах, а саме:

11:10:24 20.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь