A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Відділ з питань соціального захисту та охорони здоров’я

Відділ з питань соціального захисту та охорони здоров`я виконавчого комітету Путивльської міської ради

 

 

 

 

Наказ "Про затвердження графіку особистого прийому громадян" від 02.02.2021 № 19

 

Основні функції та напрямки роботи відділу:

реалізація завдань місцевого самоврядування у сфері організації соціального захисту соціально незахищених верств населення громади та у сфері охорони здоров’я

Засідання постійно діючої конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора Комунального некомерційного підприємства "Путивльська міська лікарня" Путивльської міської ради (відео1), (відео 2)

 

ПРОТОКОЛ № 5 засідання постійно діючої конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора Комунального некомерційного підприємства "Путивльська міська лікарня" Путивльської міської ради

 

ПРОТОКОЛ № 4 засідання постійно діючої конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора Комунального некомерційного підприємства "Путивльська міська лікарня" Путивльської міської ради

 

ПРОТОКОЛ № 3 засідання постійно діючої конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора Комунального некомерційного підприємства "Путивльська міська лікарня" Путивльської міської ради

 

ПРОТОКОЛ № 1 засідання постійно діючої конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора Комунального некомерційного підприємства "Путивльська міська лікарня" Путивльської міської ради

 

 

ДО УВАГИ ЛІКВІДАТОРІВ АВАРІЇЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС ТА ПОСТРАЖДАЛИХ ВІД НАСЛІДКІВ АВАРІЇ

Гуманітарний штаб Путивльської міської ради повідомляє про початок видачі продуктових наборів, отриманих від Благодійного фонду «GEM», сім'ям ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС і постраждалих від наслідків аварії з розрахунку 1 набір на родину.

13:29:50 25.04.2024

ВАКЦИНАЦІЯ РЯТУЄ ЖИТТЯ

У воєнний час підвищується ризик розвитку і поширення інфекційних хвороб. Особливо вразливі до них діти і дорослі, які мають прогалини у графіку щеплень або не імунізовані взагалі.

09:28:11 24.04.2024

ІНІЦІАТИВА «НАСІННЯ ПЕРЕМОГИ»

У рамках ініціативи «НАСІННЯ ПЕРЕМОГИ» проєкту #Згуртовані_громади, який реалізує Всеукраїнська асоціація громад за підтримки Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО) в координації з насіннєвими компаніями Bayer, Gowan Seeds, Enza Zaden, Syngenta, а також з «Новою поштою» Путивльська громада Конотопського району Сумської області отримала 900 наборів безкоштовного насіння для пільгових категорій населення (пенсіонерів, осіб з інвалідністю, внутрішньо переміщених осіб, сімей військовослужбовців), з яких 806 розподілені серед жителів сільських населених пунктів громади.

10:46:31 23.04.2024

ДО УВАГИ СІМЕЙ З ДІТЬМИ

Гуманітарний штаб Путивльської міської ради повідомляє про відновлення видачі продуктових наборів, отриманих від Благодійного фонду «GEM», сім’ям з дітьми з розрахунку один набір на одну дитину віком від 0 до 17 років включно.

15:56:14 22.04.2024

“ДЕ В МОЄМУ МІСТІ МЕНІ ЗРОБЛЯТЬ ПЛАНОВУ ОПЕРАЦІЮ БЕЗОПЛАТНО?”

Планова операція, на відміну від екстреної, дозволяє пацієнтам підготуватися, визначити для себе можливий час для перебування на лікарняному ліжку, обрати найближчу лікарню. “Де в моєму місті мені зроблять планову операцію безоплатно?”, таке питання нерідко ставлять оператором контакт-центру НСЗУ. Розповідаємо, як знайти необхідну інформацію.

15:34:50 22.04.2024

УКРАЇНСЬКА КОМПАНІЯ ГРУЗАР РОЗПОЧИНАЄ РЕАЛІЗАЦІЮ ПРОГРАМИ ДОПОМОГИ НАЙУРАЗЛИВІШИМ СІМ’ЯМ ВПО ТА СІМ'ЯМ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ, ЯКІ ПОСТРАЖДАЛИ ВІД РОСІЙСЬКОЇ АГРЕСІЇ

"У 2024-25 роках ми плануємо надати допомогу близько 3000 сімей (орієнтовно 10 тис. перевезень різних вантажів). Допомогу отримають родини, які заповнять онлайн-анкету та нададуть підтвердження статусу ВПО або УБД. Упродовж двох місяців ми зобов'язуємось надати послуги переїзду, транспортування чи вантажників для потреб цих сімей".

14:41:49 18.04.2024

ДО УВАГИ СІМЕЙ З ДІТЬМИ

Гуманітарний штаб Путивльської міської ради тимчасово призупиняє видачу продуктових наборів.

12:58:47 16.04.2024

ПІДТРИМКА ЧЛЕНІВ СІМЕЙ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ

На території Путивльської громади розгорнуто пункт соціальної та правової підтримки членів сімей військовослужбовців, призваних на військову службу під час мобілізації. Прийом фахівцями здійснюється у кабінеті №1 управління «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Путивльської міської ради за адресом: вул. Героїв Путивльщини. 84.,м. Путивль.

16:47:46 15.04.2024

ДО УВАГИ СІМЕЙ З ДІТЬМИ

Гуманітарний штаб Путивльської міської ради 15 квітня розпочинає видачу продуктових наборів сім'ям з дітьми. При собі мати паспорти та свідоцтва про народження дітей.

13:19:21 13.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь