A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Податкова служба інформує

НЕ ІГНОРУЙТЕ ВИМОГИ ПОДАТКОВОЇ СЛУЖБИ

Ігнорування законних вимог податкової служби посадовими особами одного з будівельних підприємств щодо надання у ході документальної перевірки первинних документів, які підтверджують його господарську діяльність, стало однією з підстав для  донарахування понад 30 млн грн. податків та штрафних санкцій.

08:40:48 26.02.2021

НОВИЙ ЕЛЕКТРОННИЙ СЕРВІС ВІД ДПС

Головне управління ДПС у Сумській області інформує, Державною податковою службою України з метою забезпечення зручності платників податків запроваджено новий електронний сервіс «Отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків в електронному вигляді, засвідчених кваліфікованою електронною печаткою ДПС».

08:35:26 26.02.2021

НА СУМЩИНІ ПОДАТКІВЦІ ПРОДОВЖУЮТЬ ПРОВОДИТИ РОБОЧІ ЗУСТРІЧІ З ГОЛОВАМИ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД

Днями керівництво Головного управління ДПС у Сумській області  на чолі з начальником Наталією КІЯШКО провели робочу зустріч з керівництвом Миколаївської сільської об'єднаної територіальної громади, а саме з головою ОТГ Сергієм САМОТОЄМ  і  начальником управління фінансів та економіки Вікториною ПАШКУРОВОЮ.

14:07:06 22.02.2021

ПОДАТКОВА НАКЛАДНА: З 1 БЕРЕЗНЯ ЗА НОВОЮ ФОРМОЮ

Головне управління ДПС у Сумській області інформує, що Міністерство фінансів України  наказом від 02.12.2020 року № 734 «Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів Міністерства фінансів України» (далі – Наказ № 734) виклав у новій редакції, зокрема,  форми податкової накладної та  податкової декларації з податку на додану вартість.

11:17:28 19.02.2021

ПРОГРАМНІ РРО: ЯКІ ПЕРЕВАГИ

Головне управління ДПС у Сумській області нагадує, що використання програмних реєстраторів розрахункових операцій (ПРРО)  мають переваги перед класичними, а саме: за допомогою різних гаджетів (програмне забезпечення можна завантажити на смартфон, планшет, комп’ютер тощо); швидка та зручна реєстрація ПРРО через Електронний кабінет; можливість використання режиму «офлайн»; відсутність необхідності ведення книг обліку розрахункових операцій; електронні чеки замість паперових.

11:13:43 19.02.2021

ДО 1 БЕРЕЗНЯ 2021 РОКУ ПЛАТНИКИ МОЖУТЬ ЗВЕРНУТИСЯ ЗА СПИСАННЯМ СУМ НЕДОЇМКИ

Начальником Головного управління ДПС у Сумській області  Наталією Кіяшко надано  коментар для ЗМІ Сумщини щодо можливостей списання сум недоїмки з єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.

11:10:08 19.02.2021

ФОРМА ПОДАТКОВОЇ ДЕКЛАРАЦІЯ ПРО МАЙНОВИЙ СТАН І ДОХОДИ У 2021 РОЦІ

Головне управління ДПС у Сумській  області повідомляє, що податкова декларація про майновий стан і доходи (Декларація) подається за базовий звітний (податковий) період, що дорівнює календарному року для платників податку на доходи фізичних осіб – до 01 травня року, що настає за звітним. Норми встановлені п.п. 49.18.4 п. 49.18 ст. 49 Податкового кодексу України (далі – ПКУ).

09:34:48 12.02.2021

ЗА 2020 РІК ПЛАТИ ЗА ЛІЦЕНЗІЇ ДО БЮДЖЕТУ НАДІЙШЛО МАЙЖЕ 17 МЛН ГРИВЕНЬ

Заступник начальника Головного управління ДПС у Сумській області Олексій Мазуренко надав коментар для ЗМІ Сумщини щодо провадження суб'єктами господарювання ліцензійної діяльності на роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами зазначив, що одним із способів контролю держави над комерційною сферою є обов'язкове ліцензування деяких видів підприємницької діяльності. Переважно це ті види діяльності, порушення при провадженні яких можуть завдати значної шкоди економічним та соціальним інтересам держави або окремим споживачам. Торгівля алкоголем і тютюном теж у «групі ризику», а тому продавати такі товари можна тільки за наявності відповідної ліцензії.

09:33:47 12.02.2021

БІЛЬШІСТЬ ПІДАКЦИЗНИХ ТОВАРІВ ЧЕРЕЗ ІНТЕРНЕТ-МЕРЕЖУ РЕАЛІЗУЮТЬСЯ НЕОФІЦІЙНО

Згідно повідомлення пресслужби Державної податкової служби України для упередження можливих порушень законодавства при продажу підакцизних товарів, територіальними підрозділами податкового аудиту організовано низку заходів щодо очищення роздрібного ринку від нелегальної торгівлі підакцизними товарами через мережу Інтернет.

09:02:58 12.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь