A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Е-КАБІНЕТ ЗАБЕЗПЕЧУЄ ДИСТАНЦІЙНО-БЕЗПЕРЕБІЙНЕ СПІЛКУВАННЯ З ДПС

Дата: 05.11.2021 13:59
Кількість переглядів: 151

Електронний кабінет – персональне автоматизоване робоче місце платника. Сервіс дає можливість не лише подати звітність та різноманітну документацію, а ще й сплатити податки, - нагадують у Головному управлінні ДПС у Сумській області.

Для фізичних осіб в Електронному кабінеті існують  наступні можливості: - доступ до реєстраційних даних та даних про об’єкти оподаткування (рухоме та нерухоме майно, відомості про які надходять до ДПС з відповідних реєстрів інших державних органів);  доступ до сформованих податкових повідомлень – рішень щодо сум нарахованих податкових зобов’язань з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, транспортного податку та плати за землю;  подання декларації про майновий стан і доходи;  отримання відомостей про суми виплачених доходів та утриманих податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків.

Крім того, через режим «Стан розрахунків з бюджетом» фізичні особи можуть сплатити податки, збори, платежі, обравши на вибір одну з платіжних систем.

Також за допомогою Електронного кабінету платник податків має можливість подати повідомлення про прийняття на роботу нового працівника та формувати запит про суму отриманих доходів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь