ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Новини

Дата: від до Скинути

ОПЕРАТИВНА НАРАДА

ОПЕРАТИВНА НАРАДА

Путивльський мiський голова Костянтин ГАВРИЛЬЧУК провiв оперативну нараду за участi начальника Путивльського відділення поліції № 2  Дмитра СТАНІШЕВСЬКОГО, заступника начальника 4 Державного пожежно-рятувального загону ГУ Державної служби України з НС у Сумській області Ігоря ПОНОМАРЕНКА, секретаря ради Олександра ЛИТВИНОВА, заступника Путивльського міського голови Володимира ВОРОНІНА та директора КП «Путивльмiськводоканал» Івана ЛІСНЕНКА.

15:42 24.02.2022

ПИТАННЯ ДЕКЛАРУВАННЯ

ПИТАННЯ ДЕКЛАРУВАННЯ

23 лютого 2022 року уповноваженою особою з питань запобігання та виявлення корупції в Путивльській міській раді та виконавчому комітеті Путивльської міської ради Сумської області Аліною КРАВЧЕНКО було проведено навчання для посадових осіб органів місцевого самоврядування щодо декларування 2022 року.

17:01 23.02.2022

ЗВЕРНЕННЯ ДЕПУТАТІВ СУМСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ДО ЖИТЕЛІВ ОБЛАСТІ

ЗВЕРНЕННЯ ДЕПУТАТІВ СУМСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ДО ЖИТЕЛІВ ОБЛАСТІ

У ході засідання одинадцятої сесії Сумської обласної ради восьмого скликання, що відбулася 16 лютого поточного року, обласні депутати розглянули проєкт звернення депутатів Сумської обласної ради до жителів області, поданий депутатською фракцією «СЛУГА НАРОДУ» з метою забезпечення суспільної єдності, протидії поширенню панічних настроїв, дотримання громадянами звичного способу життя та суспільного спокою, підтримання нормальної економічної діяльності, прийняли відповідне рішення.

13:31 22.02.2022

МЕДІАГРАМОТНІСТЬ ДЕРЖСЛУЖБОВЦІВ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

МЕДІАГРАМОТНІСТЬ ДЕРЖСЛУЖБОВЦІВ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

За підтримки Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Сумської обласної державної адміністрації 15.02.2022 в рамках проєкту «Медіаграмотність держслужбовців Сумської області», що реалізується громадською організацією «Бюро аналізу політики» за підтримки Ради міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX), відбулась презентація тематичних відеороликів, що стосуються дезінформації та фейків.

14:16 18.02.2022

ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ

ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ

Сьогодні спеціалістом відділу адміністрування соціальних послуг управління ЦНАП виконавчого комітету Путивльської міської ради разом з юристкою Путивльського бюро правової допомоги відбулася зустріч з жителями Сафонівського старостинського округу.

13:42 17.02.2022

НА ПОЗАЧЕРГОВІЙ СЕСІЇ ДЕПУТАТИ РОЗГЛЯНУЛИ РЯД НАГАЛЬНИХ ПИТАНЬ

НА ПОЗАЧЕРГОВІЙ СЕСІЇ ДЕПУТАТИ РОЗГЛЯНУЛИ РЯД НАГАЛЬНИХ ПИТАНЬ

Зокрема, затвердили виділення коштів на забезпечення паливом Служби з надзвичайних ситуацій (рятувальникам), співфінансування проєкту кошторису реконструкції Спорткомплексу та передбачили фінансування заходів з функціонування підрозділів територіальної оборони.

17:14 16.02.2022

АФГАНІСТАН БОЛИТЬ У МОЇЙ ДУШІ

АФГАНІСТАН БОЛИТЬ У МОЇЙ ДУШІ

Таким лейтмотивом вшанували на Путивльщині учасників бойових дій на території інших держав. У сквері інтернаціоналістів покладанням квітів та спогадами відзначили загиблих у тій війні.

14:29 15.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь