ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Новини

Дата: від до Скинути

ШАНОВНЕ ТОВАРИСТВО

ШАНОВНЕ ТОВАРИСТВО

Одним із повноважень нашого відділу є контроль за торгівлею в невстановлених містах, у нашому випадку торгівля з рук по вулиці Вознесенська та проспекту Іоанна Путивльського.

09:45 31.05.2022

ПЕРЕВІРЕНО УМОВИ ПРОЖИВАННЯ СІМЕЙ, ЯКІ ОПИНИЛИСЬ У СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ

ПЕРЕВІРЕНО УМОВИ ПРОЖИВАННЯ СІМЕЙ, ЯКІ ОПИНИЛИСЬ У СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ

Працівниками служби у справах дітей виконавчого комітету Путивльської міської ради спільно з поліцейськими відділення поліції № 2 (м.Путивль) продовжуються перевірки умов проживання дітей, які виховуються в сім'ях, що опинились у складних життєвих обставинах.

13:54 30.05.2022

ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ ПРИЄМНІ ПОДАРУНКИ

ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ ПРИЄМНІ ПОДАРУНКИ

Їх отримали не тільки діти громади, але й ті, хто тимчасово знайшли в нас прихисток. Путивльська міська рада дякує всім, хто долучився до цієї акції.

11:21 30.05.2022

ШАНС НА ВИПРАВЛЕННЯ

ШАНС НА ВИПРАВЛЕННЯ

На базі служби у справах дітей виконавчого комітету Путивльської міської ради за участі начальника служби Юрія РАДІНА, провідного спеціаліста служби Олени ГУДІМОВОЇ, начальника Конотопського районного сектору № 1 філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області Олени ПОДОЛЬСЬКОЇ та психолога комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Олени ГАВРИКОВОЇ відбулося засідання у форматі круглого столу із залученням неповнолітніх суб’єктів пробації, спрямоване на формування свідомого та поважливого ставлення до соціально позитивного способу життя під гаслом «Ювенальна пробація – шанс на виправлення».

09:04 30.05.2022

ШВИДКІСНИЙ ІНТЕРНЕТ УЖЕ В СЕЛАХ ГРОМАДИ

ШВИДКІСНИЙ ІНТЕРНЕТ УЖЕ В СЕЛАХ ГРОМАДИ

Роботи, що передбачалися за рахунок державної субвенції на підвищення доступності до широкосмугового Інтернету в сільській місцевості, у Путивльській громаді майже завершені.

10:21 27.05.2022

ЗНОВУ ЧОРНА ЗВІСТКА ПРИЙШЛА НА ПУТИВЛЬЩИНУ

ЗНОВУ ЧОРНА ЗВІСТКА ПРИЙШЛА НА ПУТИВЛЬЩИНУ

12 травня біля населеного пункту Білогорівка Луганської області  в результаті поранень, несумісних з життям, загинув Даніїл ОГУЛА. Народився в м.Донецьк, з 2009 року проживав у м.Путивль.

15:04 17.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь