ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Новини

Дата: від до Скинути

ШКОЛА НАЗАВЖДИ ЗАЛИШИТЬСЯ В СЕРЦІ

ШКОЛА НАЗАВЖДИ ЗАЛИШИТЬСЯ В СЕРЦІ

Сьогодні путивльські випускники отримали свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти. Ні урочистостей, ні пишного балу… Зібралися скромно своїми класами в стінах рідних шкіл.

14:50 22.06.2022

В ЄДИНОМУ ПОРИВІ ПРАЦЮЄМО НА ДОСЯГНЕННЯ СПІЛЬНОЇ МЕТИ – ЗАХИСТИТИ РІДНИЙ КРАЙ ВІД ВОРОГА

В ЄДИНОМУ ПОРИВІ ПРАЦЮЄМО НА ДОСЯГНЕННЯ СПІЛЬНОЇ МЕТИ – ЗАХИСТИТИ РІДНИЙ КРАЙ ВІД ВОРОГА

Питання подальших раціональних скоординованих дій обговорили керівництво Сумської ОВА, Конотопської та Шосткинської РВА та оперативного командування «Сіверське» з керівництвом прикордонних територіальних громад Конотопського та Шосткинського районів під час регіональної наради в приміщенні Конотопської райдержадміністрації.

10:01 20.06.2022

ВІТАННЯ МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

ВІТАННЯ МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

Напередодні професійного свята в Путивльській громаді привітали медичних працівників міський голова Костянтин ГАВРИЛЬЧУК, начальник відділу з питань соціального захисту та охорони здоров’я Віта ВАЛЬКОВА та директорка КНП «Путивльська міська лікарня» Ірина ГРАМАТИК.

16:21 17.06.2022

ЗАХИСТ ПРАВ ДІТЕЙ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ

ЗАХИСТ ПРАВ ДІТЕЙ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ

Забезпечення прав дітей в умовах воєнного стану потребує об’єднання зусиль великої кількості організацій та установ, тим більше, що в останні місяці з’явилася значна кількість нових документів, які регулюють їх дії, як і дії батьків, інших родичів, піклувальників тощо.

16:25 16.06.2022

ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ

ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ

Відбулася 28 сесія Путивльської  міської ради. До розгляду було запропоновано 29 питань, 1 внесено під час засідання.

14:59 09.06.2022

ДЯКУЄМО ЗА АКЦІЮ

ДЯКУЄМО ЗА АКЦІЮ

Разом ми зібрали кошти нашим захисникам та продемонстрували свої таланти.

11:03 06.06.2022

СОЛОДКІ ПОДАРУНКИ ДЛЯ ДІТЕЙ

СОЛОДКІ ПОДАРУНКИ ДЛЯ ДІТЕЙ

Інспектор сектору ювенальної превенції Конотопського РВП ГУНП в Сумській області спільно зі службою у справах дітей виконавчого комітету Путивльської міської ради завітали до дітей, які виховуються в сім'ях, що опинились у складних життєвих обставинах з солодкими подарунками та наи?щирішими побажаннями з нагоди Міжнародного дня захисту дітеи?.

16:06 01.06.2022

ПІДТРИМУЄМО ДІТЕЙ

ПІДТРИМУЄМО ДІТЕЙ

У День захисту дітей Путивльська міська рада висловлює щиру вдячність усиновлювачам, опікунам та прийомним батькам, які виховують у своїх родинах дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дарують їм справжню батьківську любов та турботу, формують у дітей традиційні сімейні цінності.

15:48 01.06.2022

ЗАХИСТ ПРАВ ДИТИНИ

ЗАХИСТ ПРАВ ДИТИНИ

Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Путивльської міської ради під головуванням заступника Путивльського міського голови Володимира ВОРОНОВА. Основними завданнями комісії є сприяння забезпеченню реалізації права дитини на життя, охорону здоров’я, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток.

15:47 01.06.2022

ШАНОВНЕ ТОВАРИСТВО

ШАНОВНЕ ТОВАРИСТВО

Останнім часом у мережі «Фейсбук» з’являється багато дописів з приваду роботи нашого відділу. Вважаю ці дописи, навіть негативні, як зацікавленість жителів з покращення роботи нашого відділу.

10:04 31.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь