ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Новини

Дата: від до Скинути

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ БАГАТОКВАРТИРНИХ БУДИНКІВ

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ БАГАТОКВАРТИРНИХ БУДИНКІВ

Відділ ЖКГ Путивльської міської ради звертає Вашу увагу на те, що послуга з управління будинками ("квартирна плата") згідно з законодавством є договірною. На обговоренні укладання договорів з Путивльською ЖЕК було дуже багато справедливих нарікань на кошторис утримання будинку й прибудинкової території, насамперед на значну частку адміністративних витрат, включених у ціну послуги.

09:14 02.08.2022

«ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА З ПЕРШИХ ДНІВ ВІЙНИ ДЕМОНСТРУЄ ЄДНІСТЬ І ЗЛАГОДЖЕНІСТЬ»

«ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА З ПЕРШИХ ДНІВ ВІЙНИ ДЕМОНСТРУЄ ЄДНІСТЬ І ЗЛАГОДЖЕНІСТЬ»

Таку оцінку діяльності депутатів на чолі з головою громади Костянтином ГАВРИЛЬЧУКОМ дала керівник Конотопської районної військової адміністрації Тетяна СИЗОН, виступаючи перед депутатами на пленарному засіданні 31 сесії Путивльської міської ради.

14:09 28.07.2022

БЮДЖЕТНІ ПИТАННЯ РОЗГЛЯНУТО ПРОФІЛЬНОЮ ПОСТІЙНОЮ КОМІСІЄЮ

БЮДЖЕТНІ ПИТАННЯ РОЗГЛЯНУТО ПРОФІЛЬНОЮ ПОСТІЙНОЮ КОМІСІЄЮ

Депутатами Путивльської міської ради на засіданні постійної комісії з питань планування, бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю були розглянуті питання про внесення змін до міського бюджету громади на 2022 рік; зміни до Програми економічного і соціального розвитку Путивльської міської територіальної громади; зміни до структури відділу освіти; плати за харчування у навчальних закладах громади; включення об’єктів до переліку майна.

15:32 26.07.2022

ШАНОВНА ГРОМАДО

ШАНОВНА ГРОМАДО

Наразі наші захисники потребують мішки для зміцнення оборонних позицій. Тому ми звертаємося до всіх небайдужих надати допомогу в їхньому зборі.

14:47 21.07.2022

КОМІСІЯ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ ПРОВЕЛА ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ

КОМІСІЯ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ ПРОВЕЛА ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ

У міській раді систематично проводяться засідання комісії з питань захисту прав дитини, основними завданнями якої є сприяння  забезпеченню реалізації прав дитини на життя, охорону здоров’я, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток.

09:08 19.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь