A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ГОЛОВА СУМСЬКОЇ ОВА ВОЛОДИМИР АРТЮХ ЗДІЙСНИВ РОБОЧУ ПОЇЗДКУ В КОНОТОПСЬКИЙ РАЙОН

Дата: 16.05.2023 17:18
Кількість переглядів: 346

Під час зустрічі у приміщенні Конотопської РВА очільник області обговорив з керівниками тергромад та військовими питання безпеки та оборони Конотопського району. Окреслив комплекс пріоритетних питань і завдань, над якими потрібно працювати

Зокрема, говорили про забезпечення належного рівня безпеки та захисту населення від можливих воєнних загроз, про належне функціонування закладів критичної інфраструктури, а також про вирішення проблемних питань щодо повсякденної життєдіяльності громад.

«Усі гілки сил безпеки і сил оборони повинні працювати злагоджено, система захисту має бути надійною. Тільки тоді ми зможемо захистити наших людей та перемогти ворога», – підкреслив Володимир Артюх.

Начальник Конотопської РВА Тетяна СИЗОН висловила вдячність очільникам громад за належну спільну роботу, сприяння та допомогу військовим формуванням у питанні захисту Конотопського району.

Як зауважив Володимир Артюх, результати цієї наради стануть підґрунтям для подальшої плідної співпраці, а також запевнив, що вживатиме усіх можливих заходів для спільного вирішення необхідних завдань щодо життєзабезпечення Конотопського району.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь