ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Відділ культури, молоді, спорту та інформаційної політики

КОЛИСКА ЖИТТЯ НА ЗЕМЛІ

Щороку 8 червня людство відзначає Всесвітній день океанів.  Дата була затверджена в 1992 році на Всесвітньому саміті ООН з довкілля і розвитку в Ріо-де-Жанейро (Бразилія).

14:33:16 08.06.2022

СЬОГОДНІ В УКРАЇНІ ВІДЗНАЧАЄТЬСЯ ДЕНЬ ЖУРНАЛІСТА

Щорічне професійне свято працівників засобів масової інформації в Україні, яке відзначається з 1994 року. Саме в цей день — 6 червня 1992 року Спілку журналістів України було прийнято до Міжнародної федерації журналістів. Цей день об’єднує людей творчої, а на сьогоднішній день ще й неспокійної й дуже прогресивної професії, які  першими подають інформацію про всі події нашого життя. Бібліотека  підготувала підбірку літератури «В об’єктиві», на якій  представлені видання, що  розповідають про історію розвитку засобів масової інформації України, перспективи інтеграції вітчизняних мас-медіа у світовий інформаційний простір, висвітлені  питання свободи та незалежності преси, журналістської етики та державної інформаційної політики.

16:59:25 06.06.2022

ІСТОРИКО-КРАЄЗНАВЧИЙ КАЛЕНДАР

25 травня  виповнюється 135 років від дня  народження народного полководця, командира Сумського партизанського з`єднання  Сидора Артемовича Ковпака.  

15:52:31 25.05.2022

ФОТОГРАФУВАТИСЯ У БІБЛІОТЕЦІ – КРУТО

Наша публічна бібліотека – це простір для спілкування та реалізації креативних ідей! Користувачі бібліотеки, учні Путивльського ліцею №1 вирішили саме у нашій книгозбірні провести фотосесію з фотографом-професіоналом Олександрою Бородіною.

15:56:40 24.05.2022

ЗА ІНФОРМАЦІЄЮ ДО БІБЛІОТЕКИ

У часи війни ключовим стає готовність та вміння захищати свою державу. Російсько-українська війна  кожного українця зробила воїном, готового на  своєму місці робити те, що він вміє та разом з армією наближати перемогу.

14:01:57 24.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь