ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Відділ культури, молоді, спорту та інформаційної політики

ЗАСНОВНИК ПОЛЬОТУ НА МІСЯЦЬ

Сьогодні, 21 червня,  світ відзначає 125-й  день народження відомого українського вченого-винахідника Юрія Кондратюка, розробника ракетної техніки і теорії космічних польотів, автора "траси Кондратюка", якою космічні кораблі "Аполон" подорожували до Місяця.

16:23:04 21.06.2022

КОНСТИТУЦІЯ ДЛЯ ВСІХ: І ВЕЛИКИХ, І МАЛИХ

Нагадуємо, що день 28 червня шануємо як велике національне свято, бо цього дня 1996 року Верховна Рада прийняла Основний Закон Держави - Конституцію України. Закон підказує нам усім - і малим, і дорослим - як жити у своїй країні та з її сусідами в злагоді й мирі.

13:44:17 21.06.2022

КОНСТИТУЦІЯ ДЛЯ ВСІХ: І ВЕЛИКИХ, І МАЛИХ

Знаємо, що найголовніший у державі - ЗАКОН. Йому підкоряються всі. Хоч би який наказ видала навіть найвища посадова особа, цей наказ ніхто не має права виконувати, якщо він суперечить Законові. І навпаки: всі повинні виконувати те, чого вимагає Закон.

11:46:25 21.06.2022

МІСЦЕ, У ЯКОМУ МОЖНА ПРОСТО БУТИ

Наша бібліотека перетворилася  на платформу ідей і  творчої  реалізації для молоді. Ось уже вкотре читальна зала книгозбірні постійно наповнюється  музикою. Збираються майбутні музиканти, учні Путивльського ліцею № 2 зі своєю лідеркою Висоцькою Катериною для вивчення різних  музичних  творів європейських музикантів. І вже є результати їх зустрічей.

11:54:43 20.06.2022

РОЗВИТОК МОЛОЧНИХ ФЕРМ

Інформуємо, що за підтримки Швейцарії в рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія), www.qftp.org, ГО «Агроексперт» реалізує проєкт «Розвиток сімейних молочних ферм та кооперативів в Сумській області».

10:06:21 20.06.2022

ШАНУЙ БАТЬКА СВОГО

Наші батьки – найближчі до нас люди в усьому світі. Тато і мама - найперші слова, які в більшості ми вимовляємо, коли вчимося розмовляти рідною мовою. Ми намагаємося їх порівнювати, дивимося на них, вивчаємо їх. Вони для нас одночасно і найбільша загадка, і найбільше відкриття. Добре, коли вони є в нас, і сумно, коли залишають.

17:04:38 17.06.2022

НЕ ДАЙ ЗАСОХНУТИ НАШОМУ МАЙБУТНЬОМУ

17 червня відзначається людством як Всесвітній день боротьби з опустелюванням та посухами. Опустелювання це глобальна проблема людства.

10:17:35 17.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь