A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Відділ культури, молоді, спорту та інформаційної політики

ТЕРМІНОВО ПОТРІБНА ДОПОМОГА

До всіх небайдужих звертаються путивльські військовослужбовці з проханням допомогти з вкрай необхідним ремонтом машини, на якій вони виконують місію евакуації полеглих «НА ЩИТІ».

16:31:29 27.03.2023

СЛУЖИТЕЛІ МЕЛЬПОМЕНИ

27 березня Міжнародний день театру. Це свято встановлено в 1961році  IХ конгресом  Міжнародного  інституту  театру при  ЮНЕСКО. Згадка про першу постановку датується ще 2500 років до нашої ери, тоді театральна гра відбулася  в Єгипті і її сюжетом послужили  образи  місцевої  міфології  історії  бога  Осіріса. У Стародавній  Греції театр остаточно сформувався як мистецтво. Театр – це особливий і прекрасний світ, у ньому все незвичайне.  На сцені герої,  які не існують у повсякденному житті – їх придумав драматург, а зіграли актори. Це не просто професійне свято митців сцени, це свято мільйонів глядачів. Театральне мистецтво – багатогранне і різноманітне, допомагає взаєморозумінню, збагаченню внутрішнього світу кожної людини.

08:37:51 27.03.2023

СМІЄМОСЬ, ОТЖЕ, НЕ ЗДАЄМОСЬ

24 березня в Путивлі для військових та жителів громади виступили відомі актори Національного академічного драматичного театру ім. Івана Франка: Михайло Кукуюк - актор кіно та дубляжу, музикант, композитор, телеведучий, лідер музичного гурту «Кука та банда», Катерина Артеменко - актриса та співачка із гурту «Діти Франка», Тетяна Кришталь - актриса, тренер з техніки мовлення у Вищій школі на 1+1.

08:30:18 27.03.2023

ЯСКРАВОЇ БОРОТЬБИ

25 березня в Естонії розпочинається масштабна борцівська подія - міжнародний турнір серед дітей, юнаків до 15-ти та кадетів до 17-ти років Tallin Open 2023.

08:06:02 25.03.2023

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ З ТУБЕРКУЛЬОЗОМ

         Щороку 24 березня відзначають Всесвітній день боротьби з туберкульозом. Ця дата обрана не випадково, адже в цей день у 1882 році Роберт Кох оголосив про виявлення бактерії,  що спричиняє захворювання.

15:59:05 24.03.2023

ВЕСНЯНА РОБОТА В САДУ

Весна — пора пробудження природи після холодів. А це означає, що у садівників і городників розпочинається період підготовки ділянки до нового сезону. Погода ще мінлива і непередбачувана, але багато робіт не терплять зволікання. Про те, що саме слід робити в першу чергу навесні в саду, обговорювали члени клубу «Органічне землеробство», зібравшись на годину порад «Саду — гідний догляд».

15:57:09 24.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь