A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Відділ культури, молоді, спорту та інформаційної політики

ПОЕЗІЯ ЄДНАЄ СЕРЦЯ

У двадцять перший день весни, людство відзначає Всесвітній день поезії. Поетичне слово містить у собі якусь незриму, непомітну й водночас велику силу. Воно народжується не на Землі, а десь у височині блакитного неба. Поезія допомагає нам жити разом. Кожен вірш –  це сповідь поета, якийсь незабутній епізод із його життя. Переконатися в цьому мали змогу студенти «Університету III віку» КУ «Центр надання соціальних послуг» Путивльської міської ради та читачі бібліотеки, які стали учасниками нон-стопу «Поезії одвічна висота».

16:21:47 21.03.2023

ЮВІЛЯРИ КНИГИ ТА ПИСЬМЕННИКИ У БІБЛІОТЕЦІ!

У березні вітаємо письменників-ювілярів: Забілу Наталю та Буцень Олега. Їх твори діти читають з великою насолодою. Також у березні виповнюється 80 років казці Антуана де Сент-Екзюпері «Маленький принц» та 185 років казці Ханса-Крістіана Андерсена «Непохитний олов’яний солдатик».

15:26:44 21.03.2023

РУБРИКА «ПОЕЗІЯ»

21 березня - Всесвітній день поезії. Це свято відзначається з 1999 року. Поезія може допомогти людині розгадати найскладніші питання. Вона формує громадську думку та передає внутрішні переживання як самого автора, так і читачів. Заохочення поетичної творчості, її поширення та перекладу - це один із чинників сприяння культурному різноманіттю, життєво важливе джерело натхнення, відроджуване живою єдністю поета в багатогранних проявах його творчості. Саме тому, наша юна талановита поетеса Вікторія Новікова презентує для Вас свою нову поезію, яка присвячена поняттям кохання, відносин між людьми, розлуки, зради, прощення та яка, увійшла до Альманаху «Для тебе».

14:10:39 21.03.2023

КНИГИ В ПОДАРУНОК

Маханькова Лілія приєдналася до акції «Подаруй бібліотеці книгу!» та подарувала маленьким читачам свої улюблені книги українською мовою.

17:08:00 20.03.2023

ВИКРАДЕНО В УКРАЇНИ

20 березня народився Микола Васильович  Гоголь  –  один із найбільш знаних українців у світі, якого, одначе, більшість шанувальників літератури за межами України вважають росіянином.

13:49:28 20.03.2023

ПУТИВЛЯНИ-ПРИЗЕРИ

25-27 лютого 2023 року в м.Тернопіль у фізкультурно-оздоровчому комплексі КЗ Тернопільської міської ради "КДЮСШ" з ігрових видів спорту, пройшов чемпіонат України з боротьби греко - римської серед кадетів U-17.

13:02:19 20.03.2023

ЯКЕ ВЕЛИКЕ ЩАСТЯ — ПРОСТО ЖИТИ

У день весняного рівнодення світ відзначає Міжнародний день щастя, який було проголошено в 2012 році  резолюцією Генеральної  Асамблеї ООН. Щастя для більшості людей  є дуже відносним поняттям, і у кожного воно своє: в усмішці дитини, у своєму здоров’ї, здоров’ї близької людини, в матеріальному достатку… Але всі люди точно однакові в тому, що прагнуть бути щасливими!

09:42:30 20.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь