ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Фінансове управління

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ПУТИВЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ

Запрошуємо вас долучитися до анкетування з питань реалізації в області всеукраїнської ініціативи «Сади Перемоги», яка спрямована на ефективне використання доступних земельних ділянок і залучення ресурсів для вирощування продуктів харчування задля недопущення продовольчої кризи в Україні.

14:43:38 16.05.2022

ЩОДО СПЛАТИ ПОДАТКІВ

До уваги підприємців у зв’язку з прийняттям Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану» від 15.03.2022 року передбачено можливість не сплачувати єдиний податок для І-ІІ групи з 01 квітня 2022 року та не заповнювати декларацію платника єдиного податку. Але враховуючи, що не зважаючи на введення військового стану на території громади підприємницька діяльність продовжується здійснюватися та відповідно отримувати доходи. З метою забезпечення життєдіяльності громади просимо підприємців, які фактично працюють та мають можливість сплачувати податки до бюджету громади. Адже державою на даний час не передбачені компенсації втрат доходів, які виникли в результаті встановлених пільг зі сплати податків.

11:49:04 23.03.2022

ПРОФІЛАКТИКА ОТРУЄННЯ БДЖІЛ

За ініціативи Міністерства аграрної політики та продовольства України було проведено онлайн-нараду щодо заходів профілактики отруєння бджіл.

10:16:14 18.02.2022

ЩОДО ВИКОНАННЯ БЮДЖЕТУ ГРОМАДИ ЗА 2021 РІК

Розглянувши показники виконання бюджету громади за 2021 рік, можна стверджувати, що, незважаючи на всі перепони, громада успішно завершила бюджетний рік.

14:19:45 02.02.2022

ЗАСТОСУВАННЯ РРО ПІДПРИЄМСТВАМИ І ФОП

Відбувся семінар-нарада за участі начальника Путивльської ДПІ Конотопського управління ГУ ДФС у Сумській області Миколи ГОЛОВІНСЬКОГО та запрошених підприємців Путивльської міської громади з приводу основних тез Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».

16:00:23 20.01.2022

ФІНАНСОВЕ УПРАВЛІННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ПУТИВЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ПОВІДОМЛЯЄ

Відповідно до наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 05.01.2022 № 3 «Про затвердження переліку суб’єктів господарювання, основним видом діяльності яких є, зокрема, виробництво продовольчих товарів, що мають істотну соціальну значимість» затверджено відповідний список підприємств, основним видом діяльності яких є виробництво продовольчих товарів, що мають суттєву соціальну значимість: борошна пшеничного, молока пастеризованого, хліба житньо-пшеничного, яєць курячих, птиці (тушка куряча) та олії соняшникової.

13:52:08 17.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь