ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Фінансове управління

ДО УВАГИ ПІДПРИЄМЦІВ ПУТИВЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ

Через ворожі атаки на енергетичну інфраструктуру в Сумській області, як і по всій країні, розгортається мережа «Пунктів незламності». Це місця, де за будь-яких умов завжди буде тепло, вода, освітлення, мобільний зв'язок, інтернет, живлення для мобільних пристроїв, місця для відпочинку, забезпечення мам та дітей, аптечки. У подальшому планується дообладнати ці пункти системами супутникового зв’язку Starlink. Наразі працює сайт, на якому кожен може знайти найближчий для себе «Пункт незламності» (nezlamnist.gov.ua).

13:20:59 29.11.2022

ПРО СПРИЯННЯ УКРАЇНСЬКИМ ЕКСПОРТЕРАМ НА ЗОВНІШНІХ РИНКАХ

З метою підтримки місцевих товаровиробників і просування їхньої продукції на зовнішні ринки повідомляємо, що для створення нових можливостей для бізнесу Міністерство закордонних справ перезапустило оновлену цифрову платформу «NAZOVNI».

13:55:44 24.11.2022

СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ БІОГАЗОВИХ УСТАНОВОК

Вирішення проблем переробки відходів сільськогосподарського походження відкрило новий перспективний напрям у конструюванні техніки та обладнання для агропромислового комплексу. Зараз відбувається стрімкий процес впровадження у виробництво інноваційних технологій ресурсозберігання. Австрія, Італія, Китай, Німеччина, Польща, Чехія та інші країни за останні 20 років зробили значний крок у використанні поновлювальних джерел енергії та продовжують розвивати свої науково-технічні досягнення у галузі альтернативної енергетики.

09:39:32 18.11.2022

ШАНОВНІ ПЛАТНИКИ ПОДАТКІВ СУМЩИНИ

У зв’язку зі змінами до постанови Кабінету Міністрів України від 11 грудня 2019 року № 1165 «Про затвердження порядків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних» інформуємо щодо актуальних номерів телефону за напрямами консультацій з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, а саме: 

08:46:04 17.11.2022

У ЗВ’ЯЗКУ ЗІ ЗНЯТТЯМ СТАТУСУ ЗОНИ, ДЕ ВЕДУТЬСЯ БОЙОВІ ДІЇ, НА ТЕРИТОРІЇ НАШОЇ ГРОМАДИ СТАЛО МОЖЛИВИМ ОТРИМАТИДЕРЖАВНУ ПІДТРИМКУ

Держпідтримка-2022: Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції.

10:01:41 25.10.2022

ШАНОВНІ БДЖОЛЯРИ

З 03 по 15 жовтня 2022 року ТОВ «Райз Північ» буде проводити роботи по десикації соняшника на території полів Стрільниківського, Заріченського, Сафонівського та Яцинського старостинських округів.

16:35:08 05.10.2022

ДО УВАГИ ПРЕДСТАВНИКІВ МАЛОГО ТА СЕРЕДНЬОГО БІЗНЕСУ

29 вересня 2022 року з 11:00 до 12:30 за підтримки Центру міжнародного приватного підприємництва (СІРЕ), громадської організації «Сяйво Сіверщини» та коаліції МСБ у Сумській області планується проведення онлайн-конференції «Північна Україна - Пріоритети бізнесу в умовах воєнного та післявоєнного стану», на якій будуть обговорені наступні питання:

14:46:41 22.09.2022

ПРО ДЕРЖАВНИЙ АГРАРНИЙ РЕЄСТР

Державний аграрний реєстр (ДАР) — це автоматизована електронна система, створена Мінагрополітики з метою ефективного та прозорого залучення та розподілу усіх видів підтримки для українських аграріїв, як за кошти державного бюджету, так і у вигляді пільгових кредитів, міжнародних грантів або технічної допомоги.

14:43:44 24.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь