A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Служба у справах дітей

СОЛОДКІ ПОДАРУНКИ ДЛЯ ДІТЕЙ

Інспектор сектору ювенальної превенції Конотопського РВП ГУНП в Сумській області спільно зі службою у справах дітей виконавчого комітету Путивльської міської ради завітали до дітей, які виховуються в сім'ях, що опинились у складних життєвих обставинах з солодкими подарунками та наи?щирішими побажаннями з нагоди Міжнародного дня захисту дітеи?.

16:06:55 01.06.2022

ПІДТРИМУЄМО ДІТЕЙ

У День захисту дітей Путивльська міська рада висловлює щиру вдячність усиновлювачам, опікунам та прийомним батькам, які виховують у своїх родинах дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дарують їм справжню батьківську любов та турботу, формують у дітей традиційні сімейні цінності.

15:48:38 01.06.2022

ЗАХИСТ ПРАВ ДИТИНИ

Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Путивльської міської ради під головуванням заступника Путивльського міського голови Володимира ВОРОНОВА. Основними завданнями комісії є сприяння забезпеченню реалізації права дитини на життя, охорону здоров’я, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток.

15:47:38 01.06.2022

ПЕРЕВІРЕНО УМОВИ ПРОЖИВАННЯ СІМЕЙ, ЯКІ ОПИНИЛИСЬ У СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ

Працівниками служби у справах дітей виконавчого комітету Путивльської міської ради спільно з поліцейськими відділення поліції № 2 (м.Путивль) продовжуються перевірки умов проживання дітей, які виховуються в сім'ях, що опинились у складних життєвих обставинах.

13:54:43 30.05.2022

ШАНС НА ВИПРАВЛЕННЯ

На базі служби у справах дітей виконавчого комітету Путивльської міської ради за участі начальника служби Юрія РАДІНА, провідного спеціаліста служби Олени ГУДІМОВОЇ, начальника Конотопського районного сектору № 1 філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області Олени ПОДОЛЬСЬКОЇ та психолога комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Олени ГАВРИКОВОЇ відбулося засідання у форматі круглого столу із залученням неповнолітніх суб’єктів пробації, спрямоване на формування свідомого та поважливого ставлення до соціально позитивного способу життя під гаслом «Ювенальна пробація – шанс на виправлення».

09:04:24 30.05.2022

КОЖНА ДИТИНА МАЄ ВІДЧУВАТИ ОПІКУ

Заступник Путивльського міського голови Володимир ВОРОНОВ провів чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини, на якому розглянуто питання щодо встановлення опіки над дитиною, позбавленою батьківського піклування.

16:51:05 07.02.2022

ПІДСУМКИ ДІЯЛЬНОСТІ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ

За минулий рік комісія розглянула 40 питань, з яких найчастіше з’ясовували доцільність (недоцільність) позбавлення батьківських прав, стан виконання батьківських обов'язків, надання дозволів на реєстрацію (зняття з реєстрації) місця проживання малолітніх (неповнолітніх) дітей без згоди батьків, надання дозволів на вчинення правочинів тощо.

14:34:37 18.01.2022

ВАЖЛИВЕ РІШЕННЯ КОМІСІЇ

Як повідомлялося раніше, дитина-сирота Путивльської громади з числа тих, що перебувають на квартирному обліку, відібрана для надання їй коштів державної субвенції на придбання житла.

17:06:56 08.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь