A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Служба у справах дітей

ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПРАВОПОРУШЕНЬ У ПІДЛІТКОВОМУ СЕРЕДОВИЩІ

Представники служби у справах дітей виконавчого комітету Путивльської міської ради разо з начальником Конотопського РС № 1 філії Державної установи "Центр пробації" в Сумській області Оленою ПОДОЛЬСЬКОЮ взяли участь в онлайн зустрічі з питання попередження правопорушень у підлітковому середовищі зі студентами першого року навчання ВСП «Путивльський фаховий коледж Сумського НАУ».

15:24:46 26.10.2022

КОЖНА ДИТИНА МАЄ ПРАВО НА ЗАХИСТ І ПІКЛУВАННЯ

Це твердження завжди лежить в основі роботи комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Путивльської міської ради, яка на своєму черговому засіданні 07 жовтня розглянула ряд важливих питань.

14:31:25 07.10.2022

30 ВЕРЕСНЯ – ДЕНЬ УСИНОВЛЕННЯ В УКРАЇНІ

Не випадково це свято співпадає з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії. Воно стосується усиновителів, опікунів, прийомних батьків, батьків-вихователів - усіх тих, хто взяв до своїх сімей дітей, що втратили свої родини.

08:28:37 30.09.2022

ЗАХИСТ ПРАВ ДИТИНИ

Цьому питанню в Путивльській громаді приділяється прискіплива увага. Адже часто йдеться, без перебільшення, про долі дітей, про їхнє майбутнє.

13:53:05 05.09.2022

У ГРОМАДІ ЗА ДЕРЖАВНІ КОШТИ ПРИДБАНЕ ЖИТЛО ДЛЯ ЮНАКА З ЧИСЛА ДІТЕЙ, ПОЗБАВЛЕНИХ БАТЬКІВСЬКОГО ПІКЛУВАННЯ

Наприкінці минулого року Путивльська громада отримала кошти з державного бюджету для компенсації придбаного житла особі з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають на квартирному обліку.

14:50:31 19.08.2022

КОМІСІЯ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ ПРОВЕЛА ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ

У міській раді систематично проводяться засідання комісії з питань захисту прав дитини, основними завданнями якої є сприяння  забезпеченню реалізації прав дитини на життя, охорону здоров’я, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток.

09:08:22 19.07.2022

ЗАХИСТ ПРАВ ДІТЕЙ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ

Забезпечення прав дітей в умовах воєнного стану потребує об’єднання зусиль великої кількості організацій та установ, тим більше, що в останні місяці з’явилася значна кількість нових документів, які регулюють їх дії, як і дії батьків, інших родичів, піклувальників тощо.

16:25:34 16.06.2022

СОЛОДКІ ПОДАРУНКИ ДЛЯ ДІТЕЙ

Інспектор сектору ювенальної превенції Конотопського РВП ГУНП в Сумській області спільно зі службою у справах дітей виконавчого комітету Путивльської міської ради завітали до дітей, які виховуються в сім'ях, що опинились у складних життєвих обставинах з солодкими подарунками та наи?щирішими побажаннями з нагоди Міжнародного дня захисту дітеи?.

16:06:55 01.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь