A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Служба у справах дітей

КОЖНА ДИТИНА МАЄ ПОВНЕ ПРАВО БУТИ ЗАХИЩЕНОЮ, РОЗВИВАТИСЯ Й НАВЧАТИСЯ ДЛЯ КРАЩОГО МАЙБУТНЬОГО

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей у Путивльській громаді видані продуктові та гігієнічні набори 33 сім'ям, у яких виховуються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, зокрема 27 сім'ям опікунів (піклувальників) та 5 прийомним сім'ям.

16:26:01 01.06.2023

У ПУТИВЛЬСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ ПРОВЕДЕНО ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ ПІД ГОЛОВУВАННЯМ ЗАСТУПНИКА МІСЬКОГО ГОЛОВИ ВОЛОДИМИРА ВОРОНОВА

З метою здійснення соціально-правового захисту та забезпечення реалізації законних прав і інтересів дітей було розглянуто 4 питання.

09:23:04 05.05.2023

ДІТЕЙ ВИЛУЧИЛИ З СІМ'Ї ЧЕРЕЗ ЖАХЛИВІ УМОВИ ПРОЖИВАННЯ

Співробітники сектору ювенальної превенції спільно зі Службою у справах дітей міської ради вилучили трьох дітей віком 4, 6 та 8 років з родини К., де санітарно-гігієнічні умови проживання загрожували їхньому життю та здоров’ю.

13:02:49 20.04.2023

ПРОВЕДЕНО ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ, ЯКА ДІЄ ПРИ ВИКОНАВЧОМУ КОМІТЕТІ ПУТИВЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Під час засідання члени комісії розглянули 6 питань, що стосувались, зокрема, правочинів з житлом та неналежного виконання батьківських обов’язків. Окрім цього, комісія під головуванням заступника міського голови Володимира ВОРОНОВА розглянула питання про доцільність позбавлення батьківських прав, про надання дозволу на зміну реєстрації місця проживання малолітньої дитини.

16:50:40 05.04.2023

СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ ІНФОРМУЄ

27 березня 2023 року представниками служби у справах дітей виконавчого комітету Путивльської міської ради спільно з інспектором ювенальної превенції Конотопського РВП та старшим дільничним інспектором відділення поліції № 2 (м. Путивль) Конотопського РВП ГУНП в Сумській області здійснено перевірку умов проживання 11 дітей, які перебувають у 5 сім'ях на території Сафонівського та Заріченського старостинських округів.

12:17:44 28.03.2023

ЧЕРГОВИЙ ПРОФІЛАКТИЧНИЙ РЕЙД

Проведення профілактичних рейдів – важлива форма роботи служби у справах дітей, метою якою є здійснення контролю за батьками, які неналежним чином виконують свої обов’язки по вихованню та утриманню дітей, сприяння нормалізації соціально-психологічного клімату в родинах.

10:51:56 22.03.2023

КОМІСІЯ ПРОВЕЛА ТЕРМІНОВЕ ЗАСІДАННЯ

Члени комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Путивльської міської ради розглянули нагальне питання надання дозволу мешканці громади забрати її малолітню онуку із закладу охорони здоров'я іншого міста через хворобу матері дитини.

10:11:38 20.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь