A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Новини

ІНДИВІДУАЛЬНІ ПРОГРАМИ РОЗВИТКУ ЗАТВЕРДЖЕНІ

Протягом вересня-жовтня фахівці Комунальної установи «Путивльський інклюзивно-ресурсний центр» Путивльської міської ради брали активну участь у підготовці індивідуальних програм розвитку на дітей з особливими освітніми потребами, які здобувають освіту в закладах загальної середньої, дошкільної, позашкільної освіти Путивльської міської та Новослобідської сільської рад, узяли участь у засіданнях 55 команд психолого-педагогічного супроводу осіб з особливими освітніми потребами, надали поради педагогам та батькам.

16:40:04 19.10.2023

КОНСУЛЬТАЦІЙНО-ПРОСВІТНИЦЬКА ЗУСТРІЧ

Сьогодні, 13 жовтня 2023 року, фахівці Комунальної установи «Путивльський інклюзивно-ресурсний центр» Путивльської міської ради відвідали Путивльський ліцей №1 ім. Р. Руднєва Путивльської міської ради з метою надання допомоги вчителям, які працюють і інклюзивних класах. Захід об’єднав більше двох десятків педагогів, не зважаючи на часті сигнали повітряної тривоги.

15:44:36 13.10.2023

УЧАСТЬ У ЗАСІДАННЯХ КОМАНД ПСИХОЛОГО -ПЕДАГОГІЧНОГО СУПРОВОДУ ДІТЕЙ У КНЯЗІВСЬКІЙ ГІМНАЗІЇ

10 жовтня 2023 року директор Комунальної установи «Путивльський інклюзивно-ресурсний центр» Путивльської міської ради Тамара Кизенко та фахівець (консультант) Олена Мовлянова взяли участь у засіданнях семи шкільних команд психолого-педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами, які здобувають освіту в інклюзивних класах Князівської гімназії Новослобідської сільської ради.

16:27:47 11.10.2023

УВАГА

Комунальна установа «Путивльський інклюзивно-ресурсний центр» Путивльської міської ради Сумської області змінила адресу розташування, а саме:

14:38:11 22.09.2023

СЕМІНАР-НАРАДА ДЛЯ НОВОПРИЗНАЧЕНИХ АСИСТЕНТІВ ВЧИТЕЛІВ ІНКЛЮЗИВНИХ КЛАСІВ

8 вересня  2023 року фахівцями Комунальної установи «Путивльський інклюзивно-ресурсний центр» Путивльської міської ради Сумської області проведено семінар-нараду для  новопризначених асистентів вчителів інклюзивних класів.

15:20:09 08.09.2023

СПІВПРАЦЯ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

У рамках угоди про співпрацю 01 вересня 2023 року до Комунальної установи «Путивльський інклюзивно-ресурсний центр» Путивльської міської ради Сумської області завітали педагогічні працівники, батьки та вихованці Комунального закладу «Шалигинська спеціальна школа» на чолі з директором Тамарою Слукіною. Фахівці КУ «Путивльський ІРЦ» провели комплексну оцінку розвитку дітей, надали поради батькам, обговорили шляхи співпраці щодо надання допомоги та підтримки дітям з особливими освітніми потребами в надзвичайних умовах воєнного стану, оптимальних шляхів надання освітньо-корекційних послуг дітям.

16:48:23 01.09.2023

ГРАФІК ЗАСІДАНЬ УЗГОДЖЕНО

З метою забезпечення права осіб з особливими освітніми потребами на здобуття дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти шляхом проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку особи та забезпечення  системного кваліфікованого супроводу дітей з особливими освітніми потребами під час наради 01 вересня 2023 року фахівці  Комунальної установи «Путивльський інклюзивно-ресурсний центр» Путивльської міської ради Сумської області проаналізували стан забезпечення висновками КО для організації інклюзивного навчання та попередній графік участі фахівців у командах психолого-педагогічного супроводу осіб з особливими освітніми потребами з метою складання, затвердження та моніторингу виконання індивідуальних програм розвитку осіб з особливими освітніми потребами, які здобувають освіту в закладах загальної середньої, дошкільної, позашкільної освіти.

10:58:37 01.09.2023

УЧАСТЬ У НАРАДІ

30 серпня 2023 року у Путивльському Центрі позашкільної роботи відбулися нарада для керівників закладів загальної середньої, дошкільної, позашкільної освіти Путивльської міської ради, у якій узяла участь директор КУ «Путивльський ІРЦ» Тамара Кизенко та ознайомила присутніх із основними вимогами щодо організації інклюзивного навчання в 2023/2024 навчальному році, надала рекомендації щодо порядку відкриття інклюзивного класу, інклюзивної групи. Акцентувала увагу на організації роботи команд психолого-педагогічного супроводу осіб з особливими освітніми потребами, зокрема й тих, що перебувають на педагогічному патронажі. Також ознайомила з нормативною базою з організації навчання дітей з особливими освітніми потребами.

16:47:52 30.08.2023

СЕРПНЕВА НАРАДА КЕРІВНИКІВ

29 серпня 2023 року директор КУ «Путивльський ІРЦ» Тамара Кизенко взяла участь у серпневій нараді керівників закладів освіти Новослобідської сільської ради. Привітала учасників зібрання з початком нового навчального року та  наголосила на особливостях організації інклюзивного навчання в 2023/2024 навчальному році. Наголосила на важливості забезпечення осіб з особливими освітніми потребами навчанням з урахуванням потреб та можливостей дітей, зупинилась на алгоритмі створення інклюзивних класів, складанні індивідуальної програми розвитку дитини, моніторингу її виконання. Акцентувала увагу на методичних рекомендаціях «Безпечне освітнє середовище: Надання індивідуальної підтримки учням з особливими освітніми потребами під час підготовки до реагування на надзвичайні ситуації».

16:46:41 29.08.2023

ПІДСУМКОВІ ЗАСІДАННЯ КОМАНД ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНОГО СУПРОВОДУ

З 02.06.2023 по 06.06.2023 фахівці Комунальної установи «Путивльський інклюзивно-ресурсний центр» Путивльської міської ради Сумської області брали участь у засіданнях команд психолого-педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами, які здобувають освіту в інклюзивних класах Путивльського ліцею № 2 імені Г.Я. Базими. За цей період фахівцями було відвідано 13 засідань, на яких були присутні члени команди психолого-педагогічного супроводу, у тому числі батьки дітей, також були запрошені вчителі-предметники.

09:29:35 07.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь