ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ВСТАНОВЛЕНО РЕЗУЛЬТАТИ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ КАНДИДАТУРИ СТАРОСТИ

Дата: 21.05.2024 10:49
Кількість переглядів: 202

Відбулося підсумкове засідання організаційного комітету з проведення громадського обговорення кандидатури старости Руднєвського старостинського округу Путивльської міської територіальної громади.

Голова організаційного комітету Лариса ПРИЗ повідомила, що відповідно до розпорядження Путивльського міського голови від 24.04.2024 № 57-ОД «Про проведення громадського обговорення кандидатури старости в Руднєвському старостинському окрузі  Путивльської міської територіальної громади» та Порядку проведення громадського обговорення  кандидатури старости в старостинських округах Путивльської міської територіальної громади, затвердженого рішенням міської ради,  відбулося громадське обговорення жителів села Руднєве, яке проводилося шляхом заповнення опитувальних листів на підтримку кандидата.

Відповідно до результатів опитування, з 471 особи, зареєстрованої на території Руднєвського старостинського округу, 254 особи підтримали кандидатуру Наталії ШАПОВАЛОВОЇ на посаду старости, засвідчивши це своїм підписом в опитувальних листах, Це складає більше 53 відсотків голосів жителів, необхідних для встановлення результату.

Відповідно до ст. 54¹ Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» кандидатура на посаду старости Шаповалової Наталії Олександрівни вважається погодженою з жителями Руднєвського старостинського округу Путивльської міської територіальної громади.

Відтак, згідно з вимогами законодавства, кандидатуру старости повинні затвердити депутати міської ради на черговому засіданні сесії.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь