ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Новини

Дата: від до Скинути

У МІСЬКІЙ РАДІ ЩЕДРУВАЛИ ТА ПЕРЕМОГИ БАЖАЛИ

У МІСЬКІЙ РАДІ ЩЕДРУВАЛИ ТА ПЕРЕМОГИ БАЖАЛИ

«Дякую учасникам театральної студії "Drama kids" за привітання та чарівне й захоплююче дійство. Упевнений, що дитячі побажання обов'язково здійсняться, адже вони йдуть від серця та наповнені вірою в найкраще», - акцентував Путивльський міський голова Костянтин ГАВРИЛЬЧУК.

15:36 13.01.2023

ВИКОНАННЯ ПЛАНОВИХ ЗАДАЧ

ВИКОНАННЯ ПЛАНОВИХ ЗАДАЧ

За період 02.01-13.01.2023 відділом ЖКГ Путивльської міської ради проводилася планомірна робота з утримання водопровідних мереж у сільських населених пунктах громади. У с.Кардаші, с.Чорнобривкине було проведено ремонти поривів водопровідних мереж. У с.Рев'якине, с.Окіп було проведено ремонт електричного обладнання водонапорних веж. Ремонти проводилися силами «Райсількомунгосп» (керівник Вальков Г.І.).

09:51 13.01.2023

90 СІМЕЙ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ПУТИВЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ ОТРИМАЛИ БЕЗКОШТОВНІ ДРОВА

90 СІМЕЙ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ПУТИВЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ ОТРИМАЛИ БЕЗКОШТОВНІ ДРОВА

Ця категорія громадян була пріоритетною серед тих, кому доставлялася деревина в громаді при виконанні Урядової програми з безоплатного забезпечення дровами жителів територій, що прилягають до зони бойових дій.

10:28 10.01.2023

ЧЕРГОВА ДОПОМОГА

ЧЕРГОВА ДОПОМОГА

5 січня працівники служби у справах дітей, відділу з питань соціального захисту та охорони здоров'я виконавчого комітету Путивльської міської ради організували видачу продуктових наборів сім'ям, у яких виховуються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, прийомним сім’ям, сім'ям опікунів/піклувальників. Також продуктові набори отримали діти, які опинились у складних життєвих обставинах.

15:48 05.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь