ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Новини

Дата: від до Скинути

РАДА ОБОРОНИ ПУТИВЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

РАДА ОБОРОНИ ПУТИВЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

На виконання ч.6 Указу Президента України від 24.02.2022 № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», який затверджено Законом України від 24.02.2022 № 2102-IX «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні»», з метою забезпечення та координації заходів ведення оборони на території Путивльської міської територіальної громади в особливий період, згідно зі ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», створено Раду оборони Путивльської міської територіальної громади, на яку покладено функції сприяння військовому командуванню в запровадженні та здійсненні заходів правового режиму воєнного стану.

11:21 26.02.2022

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ

Щодо наявності продуктів: власники магазинів намагаються вирішити це питання, але основні постачальники з Києва, Сум, Конотопа через ризики обстрілів, поки що відмовляються від підвезення. Звісно, підвищують ціни закупки.

11:08 26.02.2022

ПРО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРОДУКТАМИ ХАРЧУВАННЯ

ПРО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРОДУКТАМИ ХАРЧУВАННЯ

О 15.30 проведено нараду з виробниками хлiбопродуктiв щодо забезпечення борошном для випікання хлiба, а також представниками «АТБ- маркет» щодо обмеження продажу товарiв в однi руки.

16:05 24.02.2022

ОПЕРАТИВНА НАРАДА

ОПЕРАТИВНА НАРАДА

Путивльський мiський голова Костянтин ГАВРИЛЬЧУК провiв оперативну нараду за участi начальника Путивльського відділення поліції № 2  Дмитра СТАНІШЕВСЬКОГО, заступника начальника 4 Державного пожежно-рятувального загону ГУ Державної служби України з НС у Сумській області Ігоря ПОНОМАРЕНКА, секретаря ради Олександра ЛИТВИНОВА, заступника Путивльського міського голови Володимира ВОРОНІНА та директора КП «Путивльмiськводоканал» Івана ЛІСНЕНКА.

15:42 24.02.2022

ЗВЕРНЕННЯ ДЕПУТАТІВ СУМСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ДО ЖИТЕЛІВ ОБЛАСТІ

ЗВЕРНЕННЯ ДЕПУТАТІВ СУМСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ДО ЖИТЕЛІВ ОБЛАСТІ

У ході засідання одинадцятої сесії Сумської обласної ради восьмого скликання, що відбулася 16 лютого поточного року, обласні депутати розглянули проєкт звернення депутатів Сумської обласної ради до жителів області, поданий депутатською фракцією «СЛУГА НАРОДУ» з метою забезпечення суспільної єдності, протидії поширенню панічних настроїв, дотримання громадянами звичного способу життя та суспільного спокою, підтримання нормальної економічної діяльності, прийняли відповідне рішення.

13:31 22.02.2022

МЕДІАГРАМОТНІСТЬ ДЕРЖСЛУЖБОВЦІВ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

МЕДІАГРАМОТНІСТЬ ДЕРЖСЛУЖБОВЦІВ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

За підтримки Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Сумської обласної державної адміністрації 15.02.2022 в рамках проєкту «Медіаграмотність держслужбовців Сумської області», що реалізується громадською організацією «Бюро аналізу політики» за підтримки Ради міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX), відбулась презентація тематичних відеороликів, що стосуються дезінформації та фейків.

14:16 18.02.2022

НА ПОЗАЧЕРГОВІЙ СЕСІЇ ДЕПУТАТИ РОЗГЛЯНУЛИ РЯД НАГАЛЬНИХ ПИТАНЬ

НА ПОЗАЧЕРГОВІЙ СЕСІЇ ДЕПУТАТИ РОЗГЛЯНУЛИ РЯД НАГАЛЬНИХ ПИТАНЬ

Зокрема, затвердили виділення коштів на забезпечення паливом Служби з надзвичайних ситуацій (рятувальникам), співфінансування проєкту кошторису реконструкції Спорткомплексу та передбачили фінансування заходів з функціонування підрозділів територіальної оборони.

17:14 16.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь